Annonsørinnhold

Nydalen Tannlegesenter – totalleverandør av tannlegetjenester

Ønsker du en tannlege sentralt i Oslo som tilbyr alt fra døgnåpen tannlegevakt til behandlinger mot snorking, er Nydalen Tannlegesenter stedet for deg.

Klinikken Nydalen Tannlegesenter tilbyr, i tillegg til de aller fleste ordinære tannbehandlinger, en sentral og døgnåpen tannlegevakt som tar imot pasienter med akutte tannproblemer. De tilbyr også den populære behandlingen invisalign.

Invisalign har kommet for å erstatte den tradisjonelle tannreguleringen slik at du slipper de vonde metallklossene, som både er sjenerende og kan lage ubehagelige sår på leppene. Behandlingen gjøres med en usynlig skinne som vil kjennes litt for liten for tennene dine. Etter hvert som skinnene begynner å passe byttes den til mindre skinner igjen, slik at tannstillingen din hele tiden vil justere seg mot målet.

Når tennene dine er rette blir det viktig at vi forsikrer oss om at de forblir rette, og at det nye fine smilet ditt ikke blir borte. Det kan gjøres på to måter:

  • En metalltråd som limes på baksiden av tennene dine. Denne lages hos Nydalen Tannlegesenter på dagen.

  • Med skinner som ligner de som brukes under invisalign-behandlingen. Disse er det tannteknikerne som lager. Fordelen med disse er at de brukes mindre og mindre før du kun trenger de noen få netter i morgen.

Kvalitet og kompetanse på flere fagfelt

I lokalene står tannleger, tannteknikere, spesialister, oralkirurger og psykologer klare til å hjelpe deg. Med tilleggskompetanse i alle ledd kan Nydalen Tannlegesenter hjelpe deg med alt det tennene dine skulle ha behov for.

Fokus på behandling av pasienter med tannlegeskrekk

Et av satsningsområdet deres er pasienter med tannlegeskrekk, som er årsaken til at de har ansatt psykologer på huset. Undersøkelser viser at så mye som 10 % av Norges befolkning lider av tannlegeskrekk. Det utgjør flere hundre tusen mennesker som kvier seg for å fikse problemer med tennene.

Med et overveldende fokus på at du ikke skal kjenne på smerte under behandlingen i tannklinikken skal du føle deg trygg i stolen i Nydalen.

Alle typer behandlinger nær Oslo Sentrum

  • Fylling – bruk av hvite fyllinger, som ligner fargen på tennene dine.

  • Behandling mot snorking – blant annet CPAP-maskin og snorkeskinne.

  • Implantat – kunstige tannrøtter som oftest laget av metall, som settes inn etter sykdom i munnen og erstatter tannens rot.

  • Skallfasett – tynt lag med porselen som brukes til å forbedre form og farge på tennene dine, i tillegg til å tette mellomrom mellom tennene.

  • Tannbleking – blekeskinner du tar med hjem og benytter mellom fem og ti dager for å få best resultat.

  • Tannkrone – lages i keramiske materialer som ligner faktiske tenner.

  • Trekking av tann – det er alltid foretrukket å beholde sine egne tenner, men som en siste utvei tilbys det også tanntrekking.

I tillegg tilbyr tannlegene i Nydalen behandling med nevnte invisalign, gebiss, rotfylling, tanntrekking og lindring av tannverk. Narkose vil tilbys dersom det kommer pasienter med alvorlig tannlegeskrekk.

Forebyggende arbeid med tenner

Nydalen Tannlegesenter ønsker å bidra til å forebygge problemer med tannhelsen. Har du gode rutiner, samtidig som at du sørger for å besøke tannlegen minst en gang i året for å sjekke tennene og få forebyggende behandling, er sjansene gode for at du unngår smerter, ubehag og akutte tannlegebesøk.

Dersom du ikke har vært hos Nydalen Tannlegesenter tidligere får du hele 30% rabatt på din første undersøkelse. 15% rabatt tilbys også til pensjonister og studenter. Besøk de i Sandakerveien 114!

Powered by Labrador CMS