En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter en knivhendelse i en bygning tilknyttet Universitetet i Oslo på Majorstuen.

UiO holder informasjonsmøte for ansatte og studenter etter knivhendelsen

Fredag vil det bli avholdt to informasjonsmøter ved Universitetet i Oslo (UiO) etter at to ansatte ble utsatt for et knivangrep på Majorstuen torsdag.

Publisert

Det sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen til Khrono.

Torsdag kveld sendte han ut en e-post til ansatte og studenter ved UiO, der det ble invitert til et informasjonsmøte for de ansatte ved Farmasøytisk institutt klokken 11 fredag formiddag.

En time senere blir det informasjonsmøte for studentene.

– Opptatt av god info

– Vi er opptatt av å gi god informasjon rundt det som har skjedd. Både Bedriftshelsetjenesten og SiO Helse vil være tilgjengelig fremover for de som måtte trenge det, sier Benjaminsen til nettstedet.

Torsdag angrep en student i 20-årene to av lærene med kniv. En av lærerne ble først definert som kritisk skadd av helsevesenets innsatsleder, men senere samme kveld definerte politiet personen som alvorlig skadd. Den andre læreren ble lettere skadd.

Nekter straffskyld

Gjerningspersonen ble etter kort tid tatt kontroll på av andre personer og ble senere samme kveld siktet for drapsforsøk.

Han nekter straffskyld etter siktelsen.

Powered by Labrador CMS