Annonse

Ethereum-investorer dropper ETH for en ny token

Ethereum har lenge vært det foretrukne valget for mange som investerer i kryptovaluta. Nå har det kommet en ny valuta som fanger manges oppmerksomhet.

Denne nye mynten er BTC20.

Ethereum har lenge vært nevnt som den neste Bitcoin. Kanskje ikke så rart ettersom tidligere investorer har blitt rike på ETH også – akkurat som Bitcoin.

Det er imidlertid en del forskjeller mellom Bitcoin og Ethereum, og da mener jeg ikke kun når det kommer til hvordan valutaen er bygget opp. For eksempel er dagens pris på Ethereum i underkant av 20 000 kroner, mens Bitcoin er verdt nærmere 300 000 kroner.

Tilbake i 2017 kunne du kjøpe Ethereum for så lite som 100 kroner, og i 2022 nådde kryptovalutaen en verdi på hele 45 000 kroner. Det ville gitt deg 450x pengene dine.

Selv om mange fortsatt har stor tro på Ethereum, er det ingen tvil om at det lønner seg å være tidligere ute enn den nåværende prisen på underkant av 20 000 kroner. Uansett om valutaen skulle nå Bitcoin sin verdi innen 10 år, vil det kreve en stor investering for å gjøre deg rik. Det er nemlig ikke mer enn 15x (selv om det absolutt ikke skal kimses av).

Men hva om du kunne gått tilbake i tid og kjøpe Bitcoin for så lite som én dollar?

Det er akkurat det du kan gjøre i forhåndssalget til BTC20.

Hva er BTC20?

BTC20 posisjonerer seg som en moderne versjon av Bitcoin, ofte omtalt som "Bitcoin på Ethereum". Navnet reflekterer at det er en ERC20-token med en verifisert staking-kontrakt. Dette er i tråd med det opprinnelige belønningssystemet til Bitcoin, som fører til opprettelse av nye BTC20-tokens.

I utgangspunktet tilbyr BTC20 investorer muligheten til å skaffe seg "ny Bitcoin" til den historisk lave prisen på $1 – prisen mynten en gang hadde i løpet av 2011.

Forhåndssalget av BTC20 pågår i skrivende stund, noe som gjør at interesserte investorer kan kjøpe $BTC20 direkte fra prosjektets nettsted til $1 per token (omtrent 10 kroner).

For øyeblikket nærmer prosjektet seg sin soft cap på 3 millioner tokens, der omtrent 2,5 millioner allerede er solgt. Med andre ord er det stor interesse fra investorer. 

Etter at soft cap er nådd vil nye 3,05 millioner tokens bli tilgjengelig i forhåndssalget. Etter det vil de resterende 14,95 millioner tokens bli låst opp gradvis som staking-belønninger. Akkurat som Bitcoin har BTC20 en totalt forsyning på 21 millioner tokens.

                              Invester i $BTC20 her

Nye Ethereum eller Bitcoin?

Selv om BTC20 annonserer seg selv om en ny Bitcoin, er det vanskelig å tro at den kan følge den historiske prisveksten til BTC. Fra 10 til 300 000 kroner ville tross alt betydd en prisvekst på 30 000 ganger pengene dine.

Når det er sagt, er det ingen tvil om at BTC20 er et spennende prosjekt med stor interesse blant investorer. De solgte tokens for omkring 17 millioner kroner på én uke, og har nå solgt for mer enn 25 millioner kroner på under to uker. Allerede nå nærmer de seg halvveis i det totale forhåndssalget.

Selv om det er vanskelig å tro at BTC20 skal imitere Bitcoin sin prisvekst, er det ikke utenkelig at du potensielt kan mangedoble pengene dine sett den enorme interessen.

Powered by Labrador CMS