Rita Katrine Voll nyter godværet og en kaffekopp på en stille strand på Huk i romjulen.

Rita Katrine nøt kaffekoppen i solveggen på Huk. Se romjulsbildene fra Bygdøy

Flere brukte den første romjulsdagen i hovedstaden ute i det fri, vekk fra byttehandel og travle handlegater. Fra midnatt av kan det på sin side bli ruskete med farevarsel for snø i Oslo-området.

Publisert

I kjeledress med termos ved siden av seg, nøt Rita Katrine Voll en kaffekopp mens solstrålene la et varmende slør over vinterkledde strender på Huk da NTBs utsendte fotograf fanget stemningen på Bygdøy tredje juledag.

Mange gjorde som henne og nøt finværet i det stille, fremfor å legge turen om travle handlegater inne i bykjernen på det som regnes som «den store byttedagen».

Flere turgåere var å se ved vannkanten på Bygdøy i solskinnet.

Fra midnatt er det på sin side mer ruskete vær i vente i Oslo-området. Fra klokken 00.00 torsdag 28. desember frem til klokken 13.00 fredag 29. desember har Meteorologisk institutt gjeldende gult farevarsel for snø i Oslo-området.

Det ventes da perioder med snø, med mellom 5 og 15 centimeter snø i løpet av 24 timer. Noe oppholdsvær torsdag ettermiddag vil det trolig bli, ifølge farevarselet. I sørlige strøk kan nedbøren periodevis komme som regn som fryser på bakken.

I Meteorologisk institutts farevarsel oppfordres reisende til å beregne ekstra tid og bilister til å kjøre etter forholdene.



Powered by Labrador CMS