Snødrev på E6 ved en tidligere anledning.

Kjøretøy med snøtrøbbel på E6

Snøen skaper trøbbel både for bil og vogntog på veiene.

Publisert

Klokken 08.56 meldte Oslo-politiet at nødetatene var på vei til E6 utgående ved avkjøring Klemetsrud, der en bil har kjørt av veien.

Da politiet var fremme på stedet like etter klokken 09.00, kunne de melde om at det ikke var personskade. Klokken 09.40 var bilen fjernet fra stedet.

I morgentimene ble tre vogntog fjernet fra E6 sørgående mellom Bryn og Manglerud etter at de i natt fikk stans som følge av mye snø i veien.

Mye kø

Det dannet seg mye kø på stedet og var på et tidspunkt fare for at hele veien skulle bli sperret, ifølge politiet.

Linjer 45 og 46 var begge forsinket med 17 minutter fredag morgen.

Enkelte busslinjer, deriblant linje 45 og 46, var, ifølge Ruter, også forsinket som følge av kø etter ulykke fredag morgen. Det var enkelte utfordringer i forbindelse med snøværet for det kollektivtransportkoordinerende selskapet også først på dagen torsdag. 

I 10-tiden fredag formiddag viser Ruters oversikt over endringer og forsinkelser få snørelaterte meldinger for buss og trikk i Oslo.

Gult farevarsel

Det er frem til fredag kveld klokken 18.00 gjeldende gult farevarsel for snø fra Meteorologisk institutt i Oslo-området, som har vært siden midnatt natt til torsdag.

Reisende bes i den anledning om å beregne ekstra tid til transport og kjøring samt å kjøre etter forholdene da det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold.



Powered by Labrador CMS