Raymond Johansen og Chat GPT
Raymond Johansen og Oslo Arbeiderparti innser at de har feilet med kommunikasjonen sin til velgerne. Nå vil de få amerikansk teknologi til å rette opp det dårlige inntrykket.

Hemmelig våpen: Oslo Arbeiderparti vil bruke Chat GPT for å utforme sin politikk i valgkampen

APRILSNARR: De lave tallene på meningsmålingene gjør at Raymond Johansen og politikerne i Oslo Arbeiderparti ikke lenger stoler på seg selv. Nå vil de bruke et hemmelig våpen for å utforme politikken i høstens valg. – Se opp for oss!

Publisert

På siste måling for Oslo dumpet tradisjonsrike Oslo Arbeiderparti ned på historisk lave 17,5 prosent. Oslo Høyre svever derimot høyt på rekordresultater og ligger på siste måling an til å få over en tredjedel (33,6 prosent) av byens velgere. Det betyr at det er dødt løp mellom blokkene i byen.

Nå stoler ikke lenger Aps tillitsvalgte på egne politikk-analyser og søker hjelp hos nyeste amerikansk teknologi, Chat GPT.

– Vi er skuffet over velgerflukten og innser at vi ikke har truffet med politikken vår. Det forsøker vi å rette opp nå, sier kundekonsulent i Oslo AP, Gjertrud M. Åling.

Er allerede i gang

Hun stoler på at den imponerende AI-teknologien hos Chat GPT kan være en uvurderlig ressurs for partiet når det kommer til å utforme slagordene og finne sakene som kan vinne byens velgere.

– Vi har allerede satt i gang med å mate Chat GPT med all mulig informasjon om Oslo og partiets politiske plattform. Vi er sikre på at teknologien vil kunne hjelpe oss med å utvikle en veloverveid plan som vil overbevise velgerne om å støtte oss.

– Et hemmelig våpen

M. Åling frykter at enkelte vil være skeptiske til den nye valgkampmaskinen, men mener ny teknologi har mye for seg.

– Noen kan kanskje hevde at det å stole på AI til å lage en valgkamp-plan er en dårlig idé. Men vi vil peke på at Chat GPT er utviklet av noen av de mest avanserte AI-ingeniørene i verden, og at den er i stand til å lære av tidligere data og kontinuerlig forbedre seg selv. Vi kan med andre ord ikke tenke oss noen bedre samarbeidspartner når det kommer til å utvikle en vellykket valgkamp-plan.

– Vi vil oppfordre alle våre velgere til å være åpne for denne nye og spennende teknologien. Og til alle våre konkurrenter: se opp, for vi har nå et hemmelig våpen i kampen om å vinne valget i Oslo!

Om du ønsker en sniktitt på Oslo arbeiderpartis nye plan for valgkampen, se her.

Powered by Labrador CMS