PÅSKEPRATEN

Adnan Naeem startet året med å motta prisen «Årets ildsjel» under Idrettsgallaen 2024. I påsken blir det en del arbeid i kraft av jobben som politibetjent, men litt tid til å nyte påskegodt blir det likevel.

«Årets ildsjel» Adnan (45) bruker høytiden på å patruljere for å holde byen trygg, men det blir ikke påske uten påskeegg fra mor

– Mitt beste påskeminne er at min mor kjøpte påskeegg til oss alle søsken hvert år. Hun gjør det fortsatt den dag i dag – og til alle barnebarna sine, forteller Adnan Naeem.

Publisert

45-åringen fra Romsås jobber som politibetjent og er aktiv som frivillig innen idretten. For den frivillige innsatsen ble Adnan Naeem belønnet med den gjeve utmerkelsen «Årets ildsjel» under Idrettsgallaen i Trondheim på nyåret.

«Naeem har gjort en super jobb med å holde fotballen på Romsås i live, hadde det ikke vært for Naeem så hadde det mest sannsynlig ikke vært noe fotball på Romsås. Naeem er en ekte ildsjel!», het det blant annet i begrunnelsen fra juryen, bestående av Kjetil André Aamodt, Marit Bjørgen, Olaf Tufte, Aida Dahlen, Glenn Solberg, Frode Grodås, Tiril Eckhoff, Silje Norendal og Zaineb Al-Samarai.

«Påskepraten»

I denne spalten spør VårtOslo Oslo-folk om deres forhold til påske og hva de aller helst bruker dagene i påsken på.

– Bypåske eller påske på fjellet – hva foretrekker du? 

– Så lenge jeg er sammen med min familie, så er begge deler like bra. Jeg foretrekker helst fjell og natur hvor en kan nyte stillheten.

– Hva gjør du helst i påsken?

– Aller helst bruker jeg tiden sammen med venner og familie.

– Hvilke planer har du i år – hvor tilbringer du påsken og med hvem?

– I år blir det bypåske på grunn av jobbing, men jeg satser på rolige dager. Jeg skal jobbe hele påsken og patruljere i Oslo slik at folk kan ha en trygg påske. 

Adnan Naeem med ildsjelpris og påskeegg. Begge byr på gode minner for politibetjenten som er ivrig ildsjel innen idretten på Romsås.

– Hva er ditt beste påskeminne? 

– Mitt beste påskeminne er at min mor kjøpte påskeegg til oss alle søsken hvert år. Hun gjør det fortsatt den dag i dag – og til alle barnebarna sine. 

– Hva har vært høydepunktet ditt i år så langt? 

– Høydepunktet i år var da jeg ble tildelt prisen «Årets Ildsjel» på Idrettsgallaen i Trondheim.

– Har du et vårønske?

– Mitt vårønske må være at folk skal være mer gode og snille mot hverandre. Vi må bry oss mer! Powered by Labrador CMS