Operatunnelen avbildet ved en tidligere anledning.

Politiet pågrep lastebilsjåfør som vrengte over mot E6-feltet og forårsaket store køer

Sjåføren av lastebilen var på vei til Georgia og er blitt pågrepet på grunnlag av unndragelsesfare, ifølge politiet.

Publisert

Noe etter klokken 08.00 kunne Oslo-politiets operasjonssentral melde om at det hadde vært en trafikkulykke i dagsonen i Operatunnelens østgående løp som følge av at en lastebil hadde kjørt inn i en annen bakfra. Ingen av de involverte var fastklemt.

E6 i retning Gardermoen fra Ekebergtunnelen ble stengt i en periode, før den ble åpnet i ett felt. I tillegg ble ett felt mot E18 Mosseveien åpent, men det var fortsatt mye kø på strekningen i 09.00-tiden.

Måtte stenge for å få bergingsbil frem 

Noe senere måtte også E6 Ekebergtunnelen mot Gardermoen stenges i noen minutter for å få inn bergingsbil fra Sørenga.

Idet klokken nærmet seg 10.00 jobbet bergingsbilen fortsatt på stedet. Ett felt var da åpent i retning mot Gardermoen, men det var fortsatt svært mye kø i retningen fra Skøyen.

På vei til Georgia

Før klokken 10.30 var alle felt åpne, og i 11.00-tiden var det fin flyt i trafikken, ifølge politiet, som oppretter sak på ulykken.

«Årsaken til påkjørselen bakfra var at en sjåfør vrengte over til venstre mot E6 Gardermoen like før avkjøringen til E18 Mosseveien. Sjåføren av denne bilen var på vei til Georgia, så han blir pågrepet på unndragelsesfare», heter det i Oslo-politiets oppdatering.

Powered by Labrador CMS