Den folkekjære artisten ble i høst rammet av akutt sykdom.

Ole Paus har fått hjerneslag – intimkonsert avlyst

Visesanger Ole Paus ble tidligere i høst rammet av hjerneslag. Søndag ble en for lengst utsolgt konsert som skulle funnet sted på Josefine Visescene i midten av november, avlyst. 

Publisert

76-åringen fikk hjerneslag 12. september og har vært innlagt på sykehus siden, opplyser hans manager, Arne Aronsen, til VG.

«Hans familie og management ser fremover med optimisme da rehabiliteringsprosessen er godt i gang. Det er ønsket ro rundt hendelsen», skriver Aronsen i en melding.

Den folkekjære visesangeren som tilbrakte deler av oppveksten i Oslo og på 60-tallet ble en sentral skikkelse i hovedstadens visemiljø, debuterte i 1970 med «Der ute, der inne».

Ole Paus-konserten er nå strøket fra Josefine Visescene sitt høstprogram.

Det ble tidligere i høst kjent at artisten måtte avlyse konserter på grunn av sykdom. Søndag offentliggjorde Josefine Visescene at den utsolgte Ole Paus-konserten i deres regi i midten av november er avlyst.

«På grunn av sykdom er vi dessverre nødt til å avlyse Ole Paus' konsert hos oss», heter det i meldingen fra Josefine Visescene søndag 15. oktober – ganske nøyaktig en måned før den lenge utsolgte intimkonserten med artisten skulle avholdes.

Onsdag 15. november skulle Ole Paus spilt på den vesle visescenen som hver onsdag har konserter på Josefine Vertshus i Josefines gate 16 på Majorstuen.

Arrangøren opplyser at billettkjøpere har blitt kontaktet vedrørende refundering via e-post.

Powered by Labrador CMS