Snømengdene skaper utfordringer for fremkommeligheten til T-banen på linje 1, som er stengt ut driftsdøgnet.

Stenger T-banelinje ut dagen: – Bussene sliter også med snømengden. Maxitaxi kjører skytteltrafikk mellom stasjonene

Holmenkollbanen holdes stengt torsdag som følge av store snømengder.

Publisert

Like før klokken 10.30 opplyste Sporveien T-banen i en oppdatering på X at linje 1 er stengt ut driftsdøgnet grunnet store mengder snø. 

Allerede i morgentimene var det klart at det fortsatt var trøbbel på strekningen etter det massive snøfallet dagen i forveien. 

«Linje 1 Holmenkollbanen er dessverre stengt i dag mellom Frøen og Frognerseteren grunnet store snømengder. Det jobbes med å sette opp alternativ transport, men bussene sliter også med snømengden. Det er satt opp maxitaxi som kjører skytteltrafikk mellom stasjonene», var Sporveiens melding like etter klokken 06.00.

Fem maxitaxier

Fem maxitaxier var da satt inn for å kjøre i skytteltrafikk mellom stasjonene. Én maxitaxi kjører mellom Holmenkollen og Frognerseteren, mens de øvrige fire kjører mellom Majorstuen og Holmenkollen.

Sporveien oppgir at kjøreruten er delt opp på følgende måte: Midtstuen – Skådalen – Vettakollen – Gulleråsen – Gråkammen. 

Bes vente på bussholdeplassene

Bilene kjører hovedveien langs Holmenkollveien, Ankerveien, Frognerseterveien, Risaléen og Slemdalsveien. 

Reisende kan derfor stå å vente på bussholdeplassene langs veien, informerer Sporveien.

Rute 1 dekker Lillevann – Skogen – Voksenlia – Holmenkollen. På Holmenkollen må det byttes til en av bilene som kjører rute 2. Rute 2 dekker Voksenkollen – Frognerseteren – Holmenkollen – og videre mot sentrum. 

Tips oss:

Har du tips, bilder eller video?

Kontakt oss på tips@vartoslo.no.

Bidrag som brukes belønnes med Flax-lodd.



Powered by Labrador CMS