Onsdag formiddag kunne folk ikke benytte Løren stasjon.

T-banestasjon måtte stenges på grunn av defekt tog og mye snø

Et defekt tog og mye snø stengte Lørens stasjon.

Publisert

Det defekte toget som ble stående og mye snø på stedet var årsaksforklaringen da Sporveien T-banen i en oppdatering på X like før klokken 16.00 meldte at Løren stasjon var stengt inntil videre. 

En time senere var status fortsatt den samme og stasjonen var fortsatt stengt. På formiddagen var det ved samme stasjon stans i trafikken i retning Sinsen fordi et tog sto strømløst og tidligere på ettermiddagen ingen avganger med linje 4.

Først klokken 18.39 meldte Sporveien at Løren stasjon var åpnet. Trafikken ville da igjen gå som normalt, men store forsinkelser måtte påregnes.

Reisegarantien gjelder, understreket Sporveien. Ruters avviksoversikt viste sent onsdag kveld fortsatt driftsutfordringer for T-banen, som sammen med trikk var anbefalt fremkomstmiddel i kollektivtrafikken, ifølge det trafikkoordinerende selskapet som tidligere samme dag måtte innstille alle bussavganger.

Ut døgnet

Linje 5 stopper ikke mellom Ullevål stadion og Sognsvann på grunn av vekselproblemer, og avviket varer ut driftsdøgnet.

Linje 1 stopper ikke mellom Frognerseteren og Bergkrystallen på grunn av føreforhold. Stoppestedene Nydalen, Storo, Sinsen, Berg, Tåsen, Østhorn, Holstein, Kringsjå og Sognsvann blir ikke betjent.

Innstillingene føyer seg inn i rekken av flere snørelaterte problemer på T-banen og i kollektivtrafikken generelt denne onsdagen. 

I tillegg ble det stans på alle linjer da en person befant seg i sporet midt på dagen i dag.

Strømforsyningstrøbbel

Onsdag ettermiddag var det stans i trafikken mellom Helsfyr–Ellingsrudåsen, Mortensrud og Bergkrystallen som følge av problemer med strømforsyningen.

Linje 2 kunne ikke kjøre mellom Ellingsrudåsen og Østerås som følge av vekselproblemer ved Helsfyr.

Onsdag formiddag måtte passasjerer evakueres da T-banen ikke kom seg ikke av flekken mellom Helsfyr og Brynseng.









Powered by Labrador CMS