Observerte barn bak rattet på E18 – diplomatbilen knyttes til Saudi Arabias ambassade

– Det kan tyde på at voksen og barn hadde byttet plass, sier politiet om diplomatbilen som kjørte på E18 i Skøyen-området.

Publisert

Det melder VG. Det er en tipser til nevnte avis som observerte hendelsen, som politiet bekrefter overfor avisen:

– Politiet har ikke sett barnet kjøre, men fått informasjon og dokumentasjon i form av bilder som tilsier at det har skjedd, sier operasjonsleder Øyvind Schalla-Aasen i Oslo politidistrikt, som ikke ønsker å oppgi alder på barnet.

– Det kan tyde på at de byttet om, ja, svarer operasjonslederen på spørsmål om den voksne hadde byttet plass med barnet idet voksenpersonen befant seg bak rattet da bilen, som var en diplomatbil, ble stoppet og kontrollert av politiet.

– Det blir opprettet sak, og så er det litt i forhold til diplomati som må vurderes. Saken blir tatt stilling til fredag, utdyper Schalla-Aasen til VG.

Avisen har mottatt klare bilder av nummerskiltene til bilen. Statens vegvesen bekrefter overfor avisen at disse er knyttet til Saudi Arabias ambassade i Oslo.

– Våre fagfolk har undersøkt og har funnet ut at den bilen er knyttet til Saudi Arabia sin ambassade. Den er registrert på en ansatt ved ambassaden, sier pressevakt Torstein Paulsen i Statens vegvesen.

Powered by Labrador CMS