Politiet rykket sent torsdag kveld ut til en leilighet etter melding om en knivstikking. Den fornærmede i saken framsto ikke som alvorlig skadd, opplyser politiet.

En mann alvorlig skadd i knivstikking på Stovner

En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Stovner. Politiet har pågrepet en mann for knivstikkingen.

Publisert

Politiet rykket sent torsdag kveld ut til en leilighet etter melding om en knivstikking. Den fornærmede i saken framsto ikke som alvorlig skadd, tvitret politiet like etter midnatt.

— Da helsepersonell fikk undersøkt ham, ble det vurdert til å være alvorlig, og han ble fraktet rett til akuttmottaket, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

Politiet: — Kaotisk da vi kom hit

En mann ble pågrepet klokken 0.25 på en adresse ikke langt fra åstedet. Mennene er i 20- og 30-årene. Det er en relasjon mellom dem, men politiet ønsker ikke å si noe om den.

Meldingen om voldshendelsen kom klokken 23.40, og ifølge Avisa Oslo ble fornærmede stukket i overkroppen.

Det var mange personer i leiligheten da knivstikkingen skjedde.

— Det var litt kaotisk da vi kom hit, men de første patruljene fikk raskt oversikt over hva vi sto overfor og iverksatte livreddende tiltak, sier politiets innsatsleder Tonje Brandrud til avisa.

Politiet jobber med å kartlegge hva som skjedde.

— Vi jobber fortsatt på åstedet med åstedsundersøkelse og vitneavhør, sier Pedersen i 1-tiden.

Powered by Labrador CMS