Kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim viser veien til informasjonssenteret for det nye regjeringskvartalet på hjørnet av Akersgata og Teatergata.

Statsbygg gjenåpner infosenteret for nytt regjeringskvartal. – Velkommen

Etter en covid-stengt periode åpner Statsbygg på nytt dørene til informasjonssenteret for det nye regjeringskvartalet.

Publisert

– Informasjonssenteret er egentlig splitter nytt. Vi hadde det bare åpent i to dager i desember, før vi måtte stenge på grunn av restriksjoner i forbindelse med koronapandemien. Men nå åpner vi dørene igjen, så velkommen skal du være, sier kommunikasjonsleder Pål Weiby i Statsbygg.

Informasjonssenteret er åpent fra 12.00 til 16.00 på alle hverdager og ligger meget sentralt plassert på hjørnet av Akersgata og Teatergata. På andre siden av Akersgata arbeides det for fullt med å gjenreise regjeringskvartalet.

– Kom innom

På informasjonssenteret vil du få informasjon om det store og omtalte byggeprosjektet gjennom en utstilling, modell, bilder og filmer. – Det det er bare å komme innom.

Byggingen av det nye regjeringskvartalet stater i januar 2021 og er planlagt å foregå på hele 20-tallet. For tiden er Statsbygg godt i gang med byggetrinn 1, som blant annet inneholder rehabilitering av Høyblokken og bygningen av kjeller, A-blokken og D-blokken.

Powered by Labrador CMS