Henning Holstad er initiativtaker til arrangementet Alternativ Jul som avholdes på Folkets Hus i Oslo. I år ble arrangementet avlyst for andre gang på rad på grunn av koronatiltakene, men nå blir det et tilbud utendørs istedenfor.

Det blir likevel julefeiring for de aller fattigste i Oslo

Før helgen måtte Alternativ Jul avlyse det årlige julaftenarrangementet for uteligger-, rus- og gatemiljøet i Oslo. Men nå blir det likevel et tilbud.

Publisert

Arrangementet måtte avlyses for andre år på rad på grunn av koronarestriksjonene, men nå blir det likevel et arrangement – som vil foregå utendørs, skriver skriver VG.

Det blir altså ikke helt det samme som vanlig, men en løsning som gjør at det likevel kan bli litt julestemning blant dem nederst på samfunnets rangstige.

Hjelp fra LO

Arrangementet vil nemlig foregå på Youngstorget, på utsiden av Kongressenteret. Det blir trolig satt opp et telt eller lignende hvor gjestene enten kan sitte ned og spise eller at de kan få med seg julemat.

Løsningen er kommet i stand med hjelp fra LO.

– Det er jo deres lokaler vi har fått låne hvert år og det er fantastisk bra at LO tenker på oss og vil hjelpe oss med å få til et opplegg utenfor, sier Alternativ Jul-leder Henning Holstad.

Powered by Labrador CMS