Teaterkollektivet Feil Teater står bak juleforestillingen, som retter seg mot barnefamilier.
Teaterkollektivet Feil Teater står bak juleforestillingen, som retter seg mot barnefamilier.

Feil Teater har laget en gratis juleforestilling på Sandaker

På et hemmelig, nedlagt trikkestopp i Grefsenveien skjer det underlige ting: Trikken som én gang fraktet passasjerer til Nordpolen har begynt å gå igjen.

Publisert

Juleforestillingen 11-trikken går til Nordpolen er utviklet etter intervjuer med barn i hele byen. De har fått reflektere fritt rundt alt fra små juledrømmer, til livets store eksistensielle spørsmål.

Tankene til de intervjuede barna har blitt med inn i et 350 kvadratmeter stort lokale i Grefsenveien 28, som er blitt omgjort til et magisk og unikt univers.

For barnefamilier

Forestillingen er et motstykke til de dyre juleforestillingene man finner på repertoaret ved de store scenene i Oslo og retter seg mot barnefamilier som trenger en fin kulturopplevelse i kanskje årets dyreste måned.

Feil Teater arbeider ut ifra ideen om at det ikke trenger å være noen motsetning mellom meningsbærende teater og stor underholdningsverdi. Teaterkollektivet sier de utvikler nye ideer og konsepter som tar utgangspunkt i tiden vi lever i og som bidrar til å gjøre samfunnet bedre.

Powered by Labrador CMS