Det var i krysset Toftes gate/Rathkes gate ved Schous plass mannen i 40-årene ble slått ned. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Mann slått ned og sparket i hodet: – Kjente hverandre ikke

En mann ble kjørt bevisstløs til sykehus etter å ha blitt slått ned på Grünerløkka natt til torsdag.

Publisert

Like før klokken 04.00 meldte politiet at de var på plass med flere patruljer ved Schous plass som følge av meldingen om at en mann ble slått ned og sparket i hodet ved Schous plass.

– Forholdet har skjedd ved krysset Toftes gate/Rathkes gate. Fornærmede er en mann i 40-årene, opplyste operasjonsleder Rune Kremmervik Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Fornærmede får behandling på sykehus for alvorlige skader etter å ha blitt kjørt bevisstløs til sykehus. Har virket likevel ikke å være livstruende skadet, ifølge politiet. 

Politiet satte i gang søk etter to mistenkte i nærområdet, men i 05.30-tiden var ennå ingen pågrepet. Video og andre vitneopplysninger var imidlertid sikret.

– Foreløpige vitneforklaringer forteller at partene trolig ikke kjente hverandre fra tidligere, sier Kremmervik Hekkelstrand.

– Vi har fått en viss beskrivelse av de to mistenkte, avslutter operasjonslederen, som opplyser at begge har utenlandsk opprinnelse. 

Politiadvokat Trude Helen FlåtenOslo politidistrikt opplyste til NTB i 13.15-tiden at det fortsatt ikke var gjort noen pågripelser.

Hun opplyste videre at politiet hadde beskrivelser av begge de mistenkte, men ikke ønsket å gå i detaljer av hensyn til etterforskningen.



Powered by Labrador CMS