Grüner kunne endelig feire sesongens første seier etter å ha slått hjemmelaget Manglerud Star 3-2.

Da Grüner endelig tok sesongens første seier var det nabo Manglerud Star som fikk unngjelde

Grüner var uten seier og på en håpløs jumboplass i hockeyens øverste divisjon før møtet mot naboene fra drabantby-Oslo - Manglerud Star.

Det var duket for et viktig oppgjør da laget fra indre øst og Grünerløkka gjestet nabo Manglerud Star, som etter kampen ligger et stykke over de to lagene under seg på tabellen.

Allerede etter et drøyt minutt var det scoring. Grüners Karl Henrik Jan Olovsson satte en puck i hjemmelagets mål, og bortelaget ledet osloderbyet.

To ganger Carnbäck sikret Grüner-seier

Det tok imidlertid ikke Manglerud Star mange minuttene å utligne ved Tord Ulbrandt Thoresen, før Grüners Nils Carnbäck igjen førte bortelaget opp i ledelse mot slutten av førsteperioden.

Midtperioden var ikke mange minutter gammel før Carnbäck var frempå igjen og Grüner ledet 3-1 i garasjen på Manglerud. Midtveis ut i perioden reduserte Manglerud Stars Darien Craighead. Men etter en målløs sisteperiode kunne Grüner feire sesongens første seier.