Kjetil Haug tar farvel med lagkameratene i Vålerenga og setter kursen mot fransk fotball.

Vålerenga-keeper Kjetil Haugs franske exit åpner for talentet Magnus Sjøeng

Målvakten Kjetil Haug er klar for den franske klubben Toulouse. Nå får Magnus Sjøeng (20) muligheten til å kapre plassen som førstevalget i Vålerengas mål.

Publisert

Oslo-klubben bekrefter overgangen på sitt nettsted tirsdag.

24-åringen tok over som Vålerenga-keeper etter at Kristoffer Klaesson gikk til Leeds i juli 2021. Nå er det Haug som får oppfylt utenlandsdrømmen.

— Det er en fantastisk mulighet som enhver fotballspiller drømmer om sier Kjetil Haug.

Står igjen med to unge keepertalenter

— Det er synd å skulle forlate denne fantastiske klubben, og ikke minst supporterne som har hjulpet meg og stått bak meg på veien. De har gjort det enkelt for meg å prestere, og det har nå blitt betalt med en overgang til Toulouse,

Mandag var han på medisinsk sjekk i Frankrike, etter å ha spilt for Vålerenga mot Odd søndag. Det var Oslo-klubbens sjuende strake kamp uten seier. Laget ligger på 14.-plass i Eliteserien med 12 kamper spilt.

Nå står Vålerenga igjen med keeperungguttene Magnus Sjøeng og Storm Strand-Kolbjørnsen i A-stallen.

Som følge av Haugs exit står Oslo-klubben igjen med keeperungguttene Magnus Sjøeng (20) og Storm Strand-Kolbjørnsen (18) i A-stallen.

Ettersom overgangsvinduet i Norge først åpner 1. august, er det 20 år gamle Sjøeng som skal vokte Vålerenga-buret en drøy måned framover. Joacim Jonsson svarer med et bekreftende «Ja!» på spørsmål fra NTB om Sjøeng blir førstekeeper den neste måneden.

Powered by Labrador CMS