Det var på nattestid voldshendelsen ved busstoppet i Kirkeveien på Majorstuen fant sted. Vanligvis er strekningen trafikkert. Her fra en tidligere anledning.

Blind vold ved busstopp på Majorstuen: – Ønsker at vitnene som hjalp til tar kontakt

To personer utøvde grov vold mot det som for politiet fremstår som et tilfeldig offer som ble tatt hånd om av et par vitner på stedet.

Publisert

Natt til søndag 7. april, mellom klokken 03.00 og 04.00 på natten, skal to personer ha utøvd grov vold mot det som for politiet fremstår som et tilfeldig offer ved et busstopp på Majorstuen. 

Det aktuelle busstoppet ligger i krysset mellom Kirkeveien og Ole Vigs gate i retning Ullevål, like ved McDonald's Majorstuen.

I en pressemelding torsdag ber Oslo politidistrikt vitner om å melde seg.

Fikk hjelp

Den fornærmede fikk hjelp av to menn på stedet som tok ham med i en drosje til legevakten.

– Politiet ser alvorlig på hendelsen og ønsker at de to vitnene som hjalp fornærmede til legevakten, og eventuelt andre som har sett noe eller var i området, tar kontakt med politiet, sier politiadvokat Caroline Gunvaldsen Lieungh.

Politiet oppfordrer også gjerningspersonene til å melde seg for politiet.

To på kort tid

Oppfordringen om at vitner og gjerningspersoner skal melde seg er den andre på kort tid fra politiets hold. 

Tidligere torsdag gikk Oslo-politiet ut med ønske om å få tips knyttet til en voldshendelse på Romsås som skjedde senere samme dag som voldshendelsen på Majorstuen som er beskrevet over.

Opplysninger, bilder og video kan sendes inn via politiets tipsløsning.



Powered by Labrador CMS