Barn og unge får billigere adgang til Frognerbadet i sommerferien. Og en voksen med inntil tre barn får mer enn halvert inngangspris.

Nå mer enn halveres prisen for en voksen med inntil tre barn i Frognerbadet og Manglerud bad

Fra før har VårtOslo fortalt hvordan barn og unge kan bade så mye de vil i Frognerbadet og Manglerud bad for en drøy hundrelapp per måned i sommer. Nå blir det også mye billigere for en voksen med inntil tre barn.

Publisert

Inntil nå har det kostet 350 kroner for en voksen å med seg tre barn i Oslos kommunale bad. Men i sommer blir det innført en rabatt ved to bad.

Frognerbadet og Manglerud bad, som er de to eneste kommunale badene som holdes åpne hele sommeren, innfører familierabatt der prisen mer enn halveres.

— Flere skal få mulighet til å bade

Men nå kommer en gladnyhet! Fra skolefeiren starter i sommer kan en voksen betale en enkeltbillett på 160 kroner og ta med seg tre barn gratis, skriver Nordre Aker budstikke.

— Dette handler om at flere foreldre og barn skal få mulighet til å dra og bade sammen. Oslo er en by med stor ulikhet, det ser vi både på lommeboka og i svømmeferdigheter, sier idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) til avisen.

Powered by Labrador CMS