Det var nok å gjøre for politiet natt til søndag.

Bet politimann på utested, tagging på T-banevogner og brann. Dette skjedde i byen i natt

Politiet hadde flere utrykninger i løpet av den kalde januarnatten.

Publisert

I krysset Fossumveien / Trondheimsveien på Stovner var det et trafikkuhell mellom to biler, meldte politiet om på X like før midnatt.

– Partene er uenig om hvem som kjørte på rødt i krysset og dermed forårsaket uhellet, skriver politiet.

Bilene ble etter hvert fjernet, og det ble ikke meldt om noen personskader. Politiet oppretter sak og fører av bil som kjørte på rødt, ble fratatt førerkort.

Anmeldt for vold mot politiet

Politiet måtte også ut med flere patruljer til Kringsjå etter melding om tagging på T-banevogner. Der ble to personer sett løpende fra stedet, og ble senere innhentet av både patruljemannskaper og hundepatrulje.

Politiet skrev om saken på X klokken 00:40. 

De pågrepne er to menn i 20-årene, og sak opprettes.

Det oppsto bråk på et utested på Grünerløkka, meldte politiet om rundt 02:30. I forbindelse med ordensforstyrrelsen ble en tjenesteperson fra politiet bitt av den mistenkte part. 

– Han er nå innbrakt til arrest og blir anmeldt for vold mot politiet. 

Kritisk skadd etter brann

Klokken 02:38 rykket nødetatene ut til Ulvøya etter melding om en pipebrann i en enebolig.

– Trolig har det under opptenning av peis oppstått så store flammer at det tok fyr i veggen bak peis. Det ble slukket med pulverapparat før nødetatene ankom.

Mindre hell var det på en institusjon på Vestli. Det var like etter klokken tre at politiet meldte om utrykning til en brann.

– Det meldes at brannvesenet har kontroll på brannen. Det er ikke besluttet evakuering, men enkelte beboere kan ha evakuert seg selv, kunne operasjonsleder Bjarne Pedersen fortelle pressen rundt halv fire.

Brannen ble slukket og en mann ble fraktet til sykehus med kritiske skader. Politiet kjenner foreløpig ikke brannårsaken.



Powered by Labrador CMS