OSLO 20230311. Mye folk på Majorstuen stasjon etter at publikum fra Holmenkollen ankommer med t-bane etter lørdagens øvelser under Holmekollen skifestival.Foto: Alf Simensen / NTB
Det vil være billettkontroller ved stasjonene, opplyser Ruter.

T-banen kjører ekspress til Kollen også søndag

Også søndag er det ventet at tusenvis vil ta turen til Holmenkollen i forbindelse med skifesten. T-banen setter opp ekspressavganger og ber passasjerene ha tålmodighet.

Publisert

T-banen har satt inn ekspresstog for å håndtere de store folkemengdene som skal til Nordmarka søndag, slik det også ble gjort lørdag. 

Ekspresstogene stopper ikke mellom Majorstuen og Holmenkollen.

Har billettkontroll ved stasjonene

– Det settes inn ekstra T-baner i perioder det ventes mange reisende, sier pressetalsperson Øystein Dahl Johansen i Ruter.

– Vær tålmodig og beregne god tid. Det er mange som skal samme vei samtidig, sier Johansen.

Administrasjonsselskapet Ruter opplyser at billettkontroller vil være et viktig element for å ivareta sikkerheten til de reisende.

– Billettkontroll bidrar til at publikum sluses gradvis inn på perrongene slik at det ikke blir for stort press og vi får stans i trafikken på grunn av hindringer, sier Johansen.

Søndag er det langrennsherrene som skal gjennom femmila i Holmenkollen, og startskuddet går klokken 10.30. I tillegg fortsetter Raw Air-konkurransen for begge kjønn

Powered by Labrador CMS