Kristin Stoltenberg blir ny redaktør og daglig leder i Avisa Oslo.

Kristin Stoltenberg blir ny redaktør i Avisa Oslo

Avisa Oslo får ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Kristin Stoltenberg kommer fra samme rolle i Nordstrands Blad.

Publisert

Kristin Stoltenberg har vært redaktør og daglig leder i Nordstrands Blad de siste tre årene. Hun har tidligere også jobbet over 20 år som avisleder og journalist i Aftenposten og Schibsted-konsernet.

Amedia-eide Avisa Oslo ble etablert som lokalavis for Oslo 30. november i 2020.

– Vi er glade for at Stoltenberg har sagt ja til å lede avisen fremover. Hun har bred publisistisk erfaring, og har oppnådd sterke resultater. Hun har erfaringen og egenskapene som skal til for å lede Avisa Oslo, sier Morten Nilsen som er nylig påtroppet styreleder i Avisa Oslo.

– Jeg gleder meg

Nilsen har ansvaret for Amedias storbyposisjoner.

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med den flinke gjengen i Avisa Oslo og bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned. Vi skal fortsette å gi folk i Oslo vesentlig, engasjerende, nær og nyttig journalistikk om byen vår, sier Stoltenberg.

Hun tar over etter Magne Storedal, som slutter som leder i Avisa Oslo.

– Stolt

– Vi gikk live med Avisa Oslo midt i den alvorlige pandemien. Avisa fyller snart to år, og har allerede etablert seg som et skikkelig lokalt nyhetstilbud for oslofolk. Det er jeg stolt over å ha bidratt til sammen med resten av gjengen i redaksjonen. Etter 41 år med nyhetsjournalistikk gir jeg nå stafettpinnen videre, sier Magne Storedal.

Stoltenberg tiltrer i stillingen tirsdag 6. september. I Nordstrands Blad går nyhetsleder Nina Schyberg Olsen inn som konstituert redaktør og daglig leder.

Nordstrands Blad ble i fjor kåret til Årets lokale nyhetsnettsted av Mediebedriftenes Landsforening og Årets mediehus i Amedia.

Powered by Labrador CMS