Fra mandag til onsdag skal Sporveien utføre vedlikeholdsarbeid ved Stortinget T-banestasjon.

T-banen stenger mandag til onsdag

Fra mandag til onsdag skal det utføres vedlikeholdsarbeid på sporet ved Stortinget T-banestasjon. Dette vil påvirke samtlige av T-banens linjer.

Publisert

Fra mandag 3. til onsdag 5. april skal Sporveien utføre vedlikeholdsarbeid på sporet ved Stortinget T-banestasjon. T-banen kjører derfor ikke mellom Majorstuen og Stortinget via Nationaltheatret i denne perioden.

Sporene ved Stortinget T-banestasjon bærer preg av slitasje og har behov for oppgradering, og i påskeukens første dager skal det derfor foregå vedlikehold og fornyelse av sporene.

— I Sporveien jobber vi hver dag for å sikre en stabil T-banedrift og tilrettelegge for økt kapasitet i årene fremover. Derfor er det viktig for oss å ta vare på infrastrukturen vår og utføre jevnlig vedlikehold, sier Thor Georg Sælid, konserndirektør for infrastruktur og prosjekter i Sporveien.

T-banen kjører alternativt reisemønster på alle linjer og det settes opp hyppigere avganger med trikken mandag til onsdag.

For reiseinformasjon, se Ruters reiseplanlegger.

— Vi ønsker på forhånd å takke for tålmodigheten hos de som reiser med kollektivtrafikken og blir berørt av ulempen arbeidet vårt medfører disse tre dagene. Gevinsten er en mer driftsstabil T-bane som rustes for fremtiden, avslutter Sælid.

Powered by Labrador CMS