Ikke alt gikk fredelig for seg denne julebordshelgen.

Mann i 40-årene utagerte på julebord – spyttet, sparket og bet da politiet kom

Julebordet gikk neppe helt som planlagt for selskapet på Stovner i helgen. Også utenfor Klingenberg var det bråk.

Publisert

Politiet ble nemlig tilkalt da en gjest i selskapet utagerte og var sint.

– Mistenkte, en mann i 40- årene, skal ha vært på et julebord og blitt aggressiv. Vi ble tilkalt klokken 00.17, og mannen fortsatte å utagere. Han spyttet, sparket og bet polititjenestepersonene og blir anmeldt for dette, opplyste operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt om hendelsen natt til søndag.

Slagsmål ved Klingenberg

Det var ikke det eneste den siste helgen i november midt i julebordssesongen bød på for Oslo-politiet.

Noe senere samme natt rykket politiet blant annet ut med flere patruljer etter melding om slåssing mellom flere utenfor Klingenberg. Meldingen kom inn til politiet klokken 02.18.

Det ble først meldt at en person skulle ha fått skader i beina etter å ha blitt påkjørt, forårsaket av at vedkommende ble dyttet ut i veibanen på stedet. Det viste seg imidlertid at vedkommende ikke ble påkjørt likevel og var uskadet.

To sendt til arresten

Avhør med et større antall vitner belyste hendelsen for politiet, ifølge operasjonslederen.

– Det skal ha vært en slåsskamp, og fornærmede, som blir dyttet/sparket, forsøker å gripe inn. Han blir sparket og/eller dyttet og mister balansen. Han faller ut i vegbanen og kommer trolig borti en bil, men blir ikke skadet, oppsummerte Sandnes.

To personer, som ikke selv skulle være skadet, ble pågrepet i forbindelse med slagsmålet og kjørt til arresten. Det opprettes sak.

Powered by Labrador CMS