Annonse

Krypto-nyheter - beste coins å kjøpe i 2023

Med så mange nye kryptovalutaer som dukker opp på markedet hele tiden, kan det være vrient å finne ut av hvilke som er best å kjøpe i 2023.

Kryptoanalytikere er ikke alltid enige om hvilke som er best og det kan være vanskelig å manøvrere seg i jungelen av kryptoprosjekter på egenhånd.

Her har vi funnet frem til de tre nyeste kryptoprosjektene som alle støttes av dyktige kryptoeksperter. Alle tre prosjektene er til forhåndssalg i skrivende stund og det kan derfor være verdt å vurdere disse dersom du har et ønsket om høy avkastning når kryptovalutaen lanseres på børser.

Chimpzee

Dette spennende nye web3-kryptoprosjektet passer for alle miljøbevisste personer som bryr seg om miljø- og dyrevern. Chimpzee har nemlig høyt fokus på dette og ønsker å donere store summer til organisasjoner som bidrar til et bedre miljø. Allerede har de utført første donasjon på 35 000 dollar og det forventes å bli mange flere i tiden som kommer. I tillegg til donasjonen har Chimpzee også i samarbeid med de miljøbevisste organisasjonene, The Giving Block, One Tree Planted og Wild, hjulpet til å plante mer enn 20 000 trær.

                         Kjøpe $WSM Token

Som de forteller selv på sine nettsider, er dette et revolusjonerende prosjekt som tilbyr eiere av tokens muligheter til å generere en passiv inntekt samtidig som de er med på å redde miljøet og dyrevelferden.

Forhåndssalget til Chimpzee er nå kommet til fase syv og neste prisøkning vil skje om kun ni dager. I skrivende stund kan 1 CHMPZ kjøpes til prisen av 0,0007 dollar. 

I løpet av denne korte tiden som forhåndssalget har pågått har de klart å samle inn hele 814 776 dollar. Etter lanseringen av $CHMPZ vil 10% av den totale tokenforsyningen bli tilgjengelig for de veldedige organisasjonene prosjektet støtter.

Wall Street Memes

Wall Street Memes er et nytt kryptoprosjekt som er på analytikernes tunger om dagen og det av god grunn. De har nemlig gjort et imponerende forhåndssalg som fortsatt pågår og har klart å samle inn over 14 millioner dollar på kort tid. Denne høye summen skyldes i stor grad deres formidable evne til å markedsføre seg i sosiale medier. Allerede har de over 1 millioner følgere på Twitter, Instagram, Telegram og Discord, mye takket være engasjementet til Elon Musk blant flere milliardærer.

Meme-mynt-prosjektet har mange fremtidsplaner og har allerede klart å lansere sin egen merch-butikk som selger diverse produkter med stilige logoer og design. De har også en airdrop der de gir vekk 50 000 dollar i $WSM verdi til fem heldige vinnere.

Analytikere spår at denne mynten er en av de beste å kjøpe i 2023 siden kursen mest sannsynlig vil komme til å ligge på 0,05 dollar før året er omme. 1 $WSM kan nå kjøpes for 0,0316 dollar og prisen kan stige om bare fem dager. 

Før du investerer i kryptovaluta bør du vurdere risiko og bli kjent med at det kan føre til potensielle tap. Kryptovalutamarkedet er kjent for sin volatilitet, og verdien av kryptovalutaer kan endres betydelig over kort tid.

Powered by Labrador CMS