– En hypotese vi har, er at han kanskje ved et uhell kan ha blitt låst inn på skolen eller på Veitvet senter. Vi vil gjøre søk der, i tillegg til i nærområdet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt. Foto: Oslopolitiet

Ni år gammel gutt savnet fra Veitvet. Store letemannskaper er satt inn

� Vi er bekymret, sier politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli. En ni år gammel gutt fra Veitvet er savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag.

Publisert

Gutten ble sist sett klokken 14, men ble først meldt savnet av foreldrene nesten tolv timer senere.

— Vi ble akkurat varslet. Det har gått veldig lang tid fra han ble borte til vi ble varslet, uten at vi har noen forklaring på hvorfor, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB klokken 1.40.

Ikke skjedd tidligere

Etter å ha pratet med de foresatte, forteller Stokkli at foreldrene har lett etter gutten selv og kontaktet foreldre til kompiser og medelever før de kontaktet politiet.

— De er veldig, veldig bekymret, sier operasjonslederen til NTB og tilføyer at foreldrene ikke har noen formening om hva som kan ha skjedd.

Klokken 5 er gutten fortsatt savnet. Dette skal være første gang han ikke kommer hjem til avtalt tid.

Helikopter og hundepatrulje

En av hypotesene politiet hadde var at gutten ved et uhell kunne ha blitt låst inne på skolen eller på Veitvet senter, men søk i begge bygningene viste at gutten ikke befant seg der.

Søket er derfor utvidet. Politiet leter etter gutten med patruljer, helikopter og hundepatruljer. I tillegg deltar mellom 20 og 30 frivillige fra Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og Røde Kors i søket.

— Det er ingen grunn til å mistenke noe kriminelt, men vi er bekymret, sier operasjonslederen til NTB.

Gutten var sist sett iført en Norheim parkas, mørke bukser og brune sko.

Powered by Labrador CMS