I minst to nye år skal Vålerenga-kaptein Sherida Spitse herje i Toppserien. Men først er det fotball-VM. Foto: Vålerenga fotball

Kaptein Sherida Spitse forlenger med to år på Vålerenga fotball damer

– Som lagets kaptein er Sherida en viktig brikke for laget. Det er herlig for oss å ha en klassespiller som henne med på reisen, sier en strålende fornøyd trener Monica Knudsen.

Publisert

Den Nederlandske midtbanegeneralen kom til Vålerenga foran 2018 sesongen og står foreløpig med 34 kamper og 10 mål for klubben. Kontrakten gikk ut etter denne sesongen, men før Spitse tok turen til VM-oppkjøringen til Nederland, skrev hun under en ny kontrakt som strekker seg ut 2021.

– Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og det gjør også min kone og sønn. På ulike tidspunkter har klubber som Atletico Madrid, PSG, Bayern München og Manchester United vært i kontakt, men jeg har alltid tatt valgene mine basert på mine egne følelser og familiens beste. Jolien (kone) og Jens (sønn) har det veldig bra her, og det er viktigst for meg, rett og slett fordi da har jeg det også bra og kan prestere på banen, sier Spitse.

Fotball-VM i juni

I juni venter fotball-VM for Spitse og Nederland, som har imponerende 161 spilte kamper og 30 mål å skilte med for det nederlandske landslaget. Faktisk er hun den spilleren med flest landskamper for de oransje.

– Toppserien er en sterk liga, og vi jobber knallhardt i Vålerenga for å nå toppen. Jeg føler et stort ansvar her og vil vi skal lykkes med målsettingene våre.

Sherida Spitse har fått gullkantede tilbud fra en rekke toppklubber, men forblir lojal til Vålerenga. Foto: Vålerenga fotball

– Fantastisk signering

Trener Monica Knudsen legger ikke skjul på at det er viktig å ha en spiller av Sherida Spitses kaliber i troppen.

– En fantastisk signering for klubben! At Sherida, som er en topp internasjonal spiller velger sin fremtid i Vålerenga, er helt kanon. Det viser at klubben mener alvor i sin satsing med å ta steg for steg mot toppen av norsk fotball og videre ut i Europa. Kontinuitet er viktig i dette arbeidet, mener hun.

Powered by Labrador CMS