Politiet rykket sent onsdag kveld ut til Furuset og satte inn mange enheter i området.

Politiet bekrefter beslag etter slagsmål der stikkvåpen og mulig skytevåpen ble observert på Furuset

Politiet rykket onsdag kveld ut til Furuset etter melding om et stort slagsmål. Vitner skal ha observert både stikkvåpen og mulig skytevåpen. Ingen er pågrepet.

Publisert

Politiet fikk melding om et slagsmål mellom fem-seks personer i Granstangen på Furuset klokken 22.42. Det ble ikke funnet noen skadde personer på stedet da politiet kom fram kort etter.

Ved 02.00-tiden natt til torsdag hadde politiet ingen mistenkte i saken, og søket etter involverte har vært resultatløst.

Har sikret video og bildebevis

Ifølge politiet ble det observert personer med stikkvåpen og mulig skytevåpen. Flere vitner mener også at det er blitt avfyrt skudd, opplyste politiet like før klokken 23.30.

Politiet opplyser at de har tatt opp mange forklaringer fra vitner på stedet, og de har sikret både video og bildebevis.

Det er helt åpent om det faktisk er løsnet skudd.

Kan ikke svare på skuddspørsmål

– Vi kan ikke svare på det nå. Vi holder på å gå gjennom informasjonen vi har samlet inn og undersøker hva som faktisk har skjedd. Saken er fortsatt i en innledende fase, sier krimleder Mona Nordby i Oslo politidistrikt til NTB.

Torsdag morgen bekrefter hun at politiet har gjort beslag.

– I forbindelse med etterforskningen er det er gjort beslag i saken, men jeg kan ikke gå inn på hva det dreier seg om, sier Nordby.

Powered by Labrador CMS