I sommer og ut året blir det billigere å oppsøke badene i byen.
I sommer og ut året blir det billigere å oppsøke badene i byen.

I sommer får du feriepris på Oslo kommunes bad

Fra fredag 23. juni til søndag 20. august kan du kjøpe feriebillett på Oslo kommunes bad. Her er hva den koster.

Publisert

Feriebilletten koster fra fredag det samme som en voksenbillett, og gir inngang for én voksen og inntil 3 barn/ungdom fra 3 til 17 år. 

Formålet med tiltaket er å gi flere mulighet til å besøke de kommunale badene i  sommer. Det vil også være mulig å kjøpe feriebilletten alle lørdager og søndager ut året, samt i osloskolens høstferie fra 2. til 6. oktober.

– Vi vil det skal være lettere å ta med barna på badene i sommer. Mange familier har mindre å rutte med. Vi har også tatt hensyn til at ikke alle familier har to voksne og to barn, og laget en rabatt der en voksen kan ta med inntil tre barn gratis, sier Omar Samy Gamal, byråd for kultur, idrett og frivillighet i Oslo kommune, i en pressemelding.

Prisrabatten på bading kommer etter budsjettforliket mellom Rødt og byrådspartiene.

Halv pris for voksne

Feriebilletten må kjøpes i billettluka på badene, ikke på nettet. I osloskolens sommerferie er det Frognerbadet og Manglerud bad som er åpne for publikum.

Bystyret vedtok 21. juni også å halvere prisen for voksne ut året. Dette innføres fra 30. juni og vil gjelde ved kjøp av enkeltbilletter, inkludert feriebilletten.  Ny pris her blir 80 kroner.

Powered by Labrador CMS