Annonse

Få pengene dine til å jobbe for deg ved å heller bruke Caged Beasts sitt referral-program enn krypto staking i Tron og Polygon

Staking har dukket opp som en populær måte for eiere av kryptovaluta til å tjene inn passiv inntekt, samtidig som det bidrar til sikkerheten og stabiliteten til blokkjedenettverk. Tron (TRX) og Polygon (MATIC) er to fremtredende blokkjedeplattformer som tilbyr staking-tjenester, men i denne artikkelen vil vi diskutere hvorfor Caged Beasts (BEASTS) representerer en enda mer spennende mulighet for passiv inntekt gjennom deres referral-ordning.

Hva får du med krypto staking med TRX?

Tron er en blokkjedeplattform designet for å muliggjøre raske og rimelige transaksjoner. Ved å stake TRX, den opprinnelige kryptovalutaen til Tron-nettverket, kan du bidra til sikkerheten og desentraliseringen av nettverket samtidig som du tjener belønninger. For å begynne å stake Tron trenger du en digital lommebok som støtter TRX staking. Noen populære lommebøker inkluderer TronLink og Trust Wallet. Når du har satt opp en lommebok, kan du overføre TRX-tokenene dine til den og navigere til staking-seksjonen.

I Tron-staking har du muligheten til å delta i Super Representatives (SR)-avstemninger eller bruke desentraliserte børser (DEX) for å satse dine tokens. Ved å stemme på Superrepresentanter kan du støtte styringen og beslutningsprosessen til Tron-nettverket.

SR-er deler ut belønninger blant velgerne sine basert på antall stemmer de får. Alternativt kan du satse TRX-tokenene dine på DEX-plattformer som JustSwap eller PoloniDEX, som gir likviditet til Tron-økosystemet. Til gjengjeld for krypto staking kan du tjene en del av transaksjonsgebyrene som genereres på disse plattformene.

Staking av MATIC har mange fordeler

Polygon, tidligere kjent som Matic Network, er en layer 2-skaleringsløsning bygget på Ethereum-blokkjeden. Den har som mål å forbedre skalerbarheten og redusere transaksjonskostnadene. I likhet med Tron lar staking av MATIC-tokens på Polygon-nettverket deg tjene passiv inntekt. For å stake Polygon trenger du en kompatibel lommebok som MetaMask eller Trust Wallet. Når du har satt opp lommeboken din, kan du overføre dine MATIC-tokens til den og navigere videre til staking-seksjonen.

Polygon tilbyr forskjellige staking-alternativer, inkludert validatorer og likviditetsleverandører. Validatorer sikrer nettverket og validerer transaksjoner, mens likviditetsleverandører støtter økosystemet ved å gi likviditet til desentraliserte børser. Ved å satse dine MATIC-tokens kan du tjene belønninger i form av ytterligere MATIC-tokens. Belønningene fordeles basert på antall tokens du har satset og varigheten av innsatsen din.

Både Tron og Polygon tilbyr attraktive belønninger for innsats, men det er viktig å vurdere visse faktorer før du staker dine tokens. Disse inkluderer staking-varigheten, låseperioder og potensielle risikoer knyttet til plattformene. Det er avgjørende å gjøre grundige undersøkelser og vurdere troverdigheten til staking-leverandørene eller validatorene du velger å satse med.

Caged Beasts kan få pengene dine til å jobbe for deg

Caged Beasts introduserer en oppfinnsom meme-mynt som skiller seg fra typiske tokens og økonomisk praksis. I stedet for bare å være en kryptovaluta, forteller den en historie om låst likviditet som forvandles til kraftige kybernetiske skapninger. Det som gjør det spennende er at en betydelig del av midlene forblir låst frem til prosjektet er lansert, noe som gir sikre muligheter for investorer og deltakere i desentralisert finans (DeFi).

Caged Beasts er stolte av sitt aktive fellesskap som fremmer økonomisk frihet og fremmer grenseløs kreativitet i kryptovalutaverdenen.

La oss nå utforske referral-programmet.

I hovedsak får hver bruker en unik referall-kode. Når noen andre bruker den koden for å foreta et kjøp, mottar brukeren 20 % av det innsatte beløpet i populære kryptovalutaer som ETH, BNB eller USDT. Du står fritt til å bruke disse midlene som du ønsker.

Denne innovative tilnærmingen revolusjonerer forhåndssalg ved å dyrke en følelse av fellesskap, der hver persons investering bidrar til andres suksess. Det som øker attraktiviteten til dette referral-systemet er at personen som bruker den andre personens kode også mottar ytterligere 20% av BEASTS-tokensene. Det blir en gjensidig givende situasjon for begge involverte parter, ettersom de begge mottar belønninger fra hver transaksjon, noe som viser seg å være svært gunstig.

Caged Beasts

Nettside: https://cagedbeasts.com

Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS

Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS

Powered by Labrador CMS