Stovner bad
Badeanlegget får et hovedbasseng på 25 meter. Det skal også bygges stupebasseng, barnebasseng, familiebasseng, varmtvannbasseng, boblebad, vannsklie, varm- og kaldkulp og tre badstuer.

Nå starter byggearbeidene på Stovner bad

I slutten av juni starter byggearbeidene på det moderne badeanlegget i Groruddalen. – Vi vet at mange gleder seg og er svært fornøyde med å starte opp.

Publisert

– Vi vet at det er mange som gleder seg til et nytt badeanlegg på Stovner, og vi er svært fornøyde med å starte opp byggearbeidene. Dette er et etterlengtet badeanlegg som vil heve kvaliteten og kapasiteten på badetilbudet i Oslo, og gi gode muligheter for svømmeopplæring, trening, konkurranser og lek, sier direktør Eli Grimsby i Oslobygg.

Stovner bad
Hovedbassenget i det nye badeanlegget får åtte svømmebaner og et mål på 25x21meter.

Oslobygg, Nuno Arkitektur og entreprenøren NCC samarbeider for å utvikle prosjektet.

Hovedbassenget i det nye badeanlegget får åtte svømmebaner og et mål på 25x21meter. Det skal også bygges stupebasseng, barnebasseng, familiebasseng, varmtvannbasseng / opplæringsbasseng, boblebad, vannsklie, varm- og kaldkulp og tre badstuer.

Et sosialt bygg

Utover badeaktivitet vil publikum kunne benytte seg av sosialt rom, styrke- og aktivitetsrom, samt kafévirksomhet med både våt og tørr sone, ifølge en pressemelding.

Anleggsplassen vil ha en høy andel elektriske maskiner og være delvis utslippsfri. Det skal tilrettelegges for sedumplanter, og solceller på taket.

Prosjektet koster 800 millioner og skal stå ferdig i 2026.

Stovner bad
I 2026 skal badeanlegget stå åpent.
Powered by Labrador CMS