En person mistet livet i en alvorlig trafikkulykke på E18 ved Hvervenbukta fredag kveld.

Person mistet livet i trafikkulykke på E18 - nektet å stanse for politiet

En person er død, en er kritisk skadd og to er lettere skadd etter at en bil kjørte av veien ved Hvervenbukta på E18 fredag kveld.

Publisert

Klokken 22.00 fredag kveld meldte politiet i fra om at en bil hadde kjørt av veien ved Hvervenbukta på E18.

Like før utforkjøringen ble bilen forsøkt stanset av en politipatrulje fra Øst politidistrikt. Bilen var på vei nordover inn mot Oslo da ulykken skjedde.

Rett før ulykken stakk bilen fra en politipatrulje, skrev Oslo-politiets operasjonssentral på X/Twitter klokken 22.36.

Oppdatering lørdag morgen:

Lørdag morgen sier kriminalleder Eivind Holstad i Oslo politidistrikt til VG at fører av bilen har status som siktet etter ulykken. De tre som overlevde, er innlagt på Ullevål.

– Én person er fortsatt kritisk skadd, sier han til avisen.

Politiet har ifølge operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt ikke fått bekreftet identitet på de involverte, men det var fire personer i bilen da ulykken skjedde. 

– Spesialenheten for politisaker er rutinemessig varslet om hendelsen og derfor kan ikke politiet kommentere hendelsesforløpet i forkant av ulykken, opplyser operasjonsleder Nysæter.

Klokken 22.18 meldte Vegtrafikksentralen at avkjøringsveien fra Herregårdskrysset/E18 i retning sentrum var stengt på grunn av en trafikkulykke.

Like før klokken 4 lørdag morgen ble avkjøringen til Ljabrudiagonalen fra Mosseveien i nordgående retning gjenåpnet for trafikk etter at stedet var ryddet og bilen kjørt bort.

Powered by Labrador CMS