Politi i avgangshallen på Oslo S onsdag kveld, der to personer ble funnet med stikkskader.

Politiet ber om tips etter knivstikkingen ved Oslo S: – Ser svært alvorlig på saken

Ingen av de to 17-årige guttene er livstruende skadet etter onsdagens knivstikking som en mann i 20-årene er siktet for. Politiet ber torsdag formiddag om tips i saken.

Publisert

Oppdatering klokken 20.16: Den siktede mannen sier ifølge sin forsvare at han ble angrepet i en parkeringskjeller ved Oslo S, og måtte forsvare seg. 

Politiet fikk rundt klokken 18.00 onsdag melding om knivstikking og pågrep senere samme kveld en ung mann i 20-årene som er siktet for drapsforsøk og grov kroppsskade.

Ingen av de to 17 år gamle guttene som ble påført stikkskader og ble ivaretatt av helsevesenet, skal være livstruende skadet, ifølge Oslo-politiets oppdatering torsdag formiddag. Foreløpig har de ikke fått oppnevnt bistandsadvokat.

Etterforskes bredt

Den siktede mannen er planlagt avhørt på nytt etter innledende avhør onsdag. Vedkommende har fått oppnevnt advokat Bendik Falch-Koslung som forsvarer.

«Politiet ser svært alvorlig på saken og den etterforskes bredt. Det er fortsatt tidlig i etterforskningen, og politiet jobber ut ifra flere hypoteser», skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Fremstår ikke tilfeldig

«Det er for tidlig for politiet å konkludere med hva som har vært foranledning og motiv, men hendelsen fremstår per nå som ikke tilfeldig», heter det videre.

Oslo-politiet opplyser videre at det har vært vitner til hendelsen. Politiet har gjennomført innledende vitneavhør og vil gjennomføre flere.

Har sikret spor

De forteller også at det er sikret spor på stedet samt innhentet videomateriale for å belyse hendelsesforløpet.

«Dersom flere har informasjon i saken bes de om å kontakte politiet», oppfordrer Oslo-politiet, som videre ber om at tips, både i form av bilder, videoer og annen vitneinformasjon, sendes til politiets tipsportal.

Powered by Labrador CMS