Etter at meldingen kom inn like etter klokken 18.00 onsdag kveld, var politiet med store ressurser på Oslo S onsdag kveld.

To 17-årige gutter med stikkskader på Oslo S – en person pågrepet

I 21.30-tiden onsdag kveld ble en person pågrepet etter at to tenåringsgutter ble påført stikkskader tidlig på kvelden.

Publisert

Oslo-politiet meldte i en oppdatering klokken 18.16 at de var på plass på Oslo S etter at to personer var påført stikkskader. 

«Informasjon politiet har fått tyder på at det er en eller annen konkret konflikt mellom partene som kan ha utløst voldshendelsen. Det vurderes ikke som en forhøyet fare for publikum for øvrig», het det i en oppdatering fra politiet ti minutter senere.

Beskrevet som alvorlig 

– Vi jobber med å lokalisere åstedet. De to fornærmede blir ivaretatt av helse og kjørt til sykehus. Per nå jobber vi med å innhente video fra diverse adresser som kan ha fanget opp hendelsen og har ingen opplysninger om gjerningsperson/-personene, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt i 18.30-tiden.

Politiet satte opp sperrebånd på Oslo S etter hendelsen.

Skadegraden til den ene fornærmede er beskrevet som alvorlig.

Skjedde ikke inne på Oslo S

– Åstedet for voldshendelsen er ikke inne på Oslo S, men er antagelig lokalisert til et p-hus i nærheten. Politiet er på begge steder og ivaretar sporsikring, opplyste operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter en times tid senere.  

– Vi har fremdeles ikke noen konkrete mistenkte eller pågrepet noen, og det er foreløpig ukjent om det er snakk om én eller flere gjerningspersoner, la han til.

De fornærmede er to gutter på 17 år, ifølge operasjonslederen.

Like etter klokken 21.30 meldte politiet at en person var pågrepet i saken.

– Vi har foreløpig ingen kommentar med tanke på hva som ligger til grunn for pågripelsen nå i kveld, sier operasjonsleder Nysæter.

Powered by Labrador CMS