Mange klubber var ute etter Fredrik Berglies signatur. Det var til slutt Sandefjord som fikk tilslaget hos Skeids kaptein. Her holder han pokalen for seriegullet u 2. divisjon 2021

Fredrik Berglie går fra Skeid til Sandefjord

Etter å ha tenkt lenge, og lengere enn lenge har Skeids meget populære kaptein Fredrik Berlie (26) bestemt seg for å prøve lykken i Eliteserien, hos Sandefjord

Publisert

Supportere, støtteapparat og medspillere i Skeid hyller Fredrik Berglie og ønsker ham lykke til videre, når han nå går videre til Eliteseriespill i Sandefjord.

Berglie kom til Skeid fra Larvik-klubben Halsen for fire år siden, og var da tenkt på som en spiller som med tiden kunne kjempe seg til en plass på midtbanen.

Selv fra midtstopperplass er Berglie målfarlig. Her saltojubler han for en skåring på Nordre Åsen i 2022

Daværende trener, Tom Nordlie fikk på grunn av skade problemer med å dekke opp på midtstopperplass, og Berglie imponerte på den plassen fra første innhopp.

Under trener Gard Holme har Fredrik Berglie vært kaptein på Skeid. Det har ikke manglet på tilbud fra eliteserieklubber de siste årene, men Berglie har vært lojal mot Skeid. Han var med å spille laget opp i 1.divisjon i 2021, og bidro sterkt til at laget beholdt plassen i divisjonen sist sesong.

Powered by Labrador CMS