Erik Espeseth sier han som daglig leder i klubben forstår Vålerenga-tilhengernes frustrasjon og sinne.

- Det gjør vondt, sier Erik Espeseth om den harde kritikken fra VIF-tilhengere

Vålerengas tapsrekke i serien fortsatt i går med nederlag mot Viking. I kjølvannet av at Dag-Eilev Fagermo fikk sparken, mener mange VIF-tilhengere også klubbens daglige leder må gå.

Publisert

Erik Espeseth synes det er tungt at mange av Vålerengas supportere ønsker hans avgang som klubbens daglige leder.

Den siste tiden har VIF-supporterne markert sin misnøye med Espeseth ved flere anledninger. 

– Forstår frustrasjon og sinne

Sist var i lørdagens hjemmekamp mot Viking, der flere banner ble hengt opp med beskjed om at de ønsket Espeseth bort fra rollen som daglig leder.

– Det er ikke noe behagelig. Det er vondt å få den typen reaksjoner rettet mot seg, men jeg har forståelse for det, sier Espeseth til Nettavisen , og fortsetter:

– Jeg har full forståelse for at supporterne er frustrerte og sinte, og føler et behov for å peke på noen. Det må man leve med som fotballeder.

– Grenser mot sjikane

Fredag gikk styreleder Tuva Ørbeck Sørheim hardt ut mot egen klubbs supportere.

– De seneste ukene har det vært ganske mørkt, med et voldsomt hardkjør mot klubbens daglige leder, skrev hun på Twitter. 

– I Vålerenga skal det være høyt under taket og rom for diskusjoner, men det er et godt stykke derfra til det som kan ligne en kampanje som grenser mot sjikane

Vålerenga er inne i en svært tung periode sportslig. For å finne Oslo-klubbens siste ligaseier må man tilbake til da de vant 3-0 hjemme over HamKam 16. mai.

Powered by Labrador CMS