— Jeg gleder meg til å kjempe om edelt metall sammen med Vålerenga, sier Petter Strand etter at overgangen fra Brann var i boks.

Brann-kaptein Petter Strand klar for Vålerenga: - En spiller som gir alt for laget

— Det er alltid mye trøkk på Intility Arena, og jeg gleder meg til å kjempe om edelt metall sammen med Vålerenga, sier Petter Strand.

Publisert

Vålerenga og Brann er enige om en overgang for Petter Strand.

Den tidligere Sogndal, Molde, og Brann-spilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2025, og er den tredje signeringen denne vinteren, skriver Vålerenga på sin nettside.

— Har scora for lite

— Jeg håper å kunne bidra med målpoeng og være aktiv fremover, og så får dere en spiller som alltid gir hundre prosent for laget - uansett, sier Strand.

— Petter vet hva det vil si å spille på et topplag etter tiden i Molde, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo mener den tidligere Brann-kapteinen også vil bidra til flere scoringer. Og nettopp manglende nettkjenninger var noe av østkantklubbens problem sist sesong.

— Som midtbanespiller har han ligget på mellom 10 og 12 målpoeng i året. Det er viktig for et lag som har scora for lite mål. Med Petter inn får vi også større konkurranse i laget, og det er avgjørende om vi skal ta nye steg, sier Fagermo til klubbens nettside.

— Skal spille indreløper

Strand var Branns kaptein i store deler av fjorårssesongen, og er kjent for å være en som spiller med hjertet utenpå drakta. 27-åringen står med 193 kamper og 18 mål i Eliteserien.

— Petter skal spille indreløper hos oss. Han vet hva det vil si å spille på et topplag etter tiden i Molde, og har den kompetansen vi har leita etter i midtbaneleddet med fart og forflytningsevne. I tillegg har han en fantastisk høyrefot, sier VIF-treneren.

— Dette er noe jeg ser frem til. Det er alltid mye trøkk på Intility Arena, og jeg gleder meg til å kjempe om edelt metall sammen med Vålerenga, legger Petter Strand til.

Powered by Labrador CMS