Tuva Ørbeck Sørheim
– Dette er en jævlig trist dag, mener styreleder i Vålerenga Fotball Elite, Tuva Ørbeck Sørheim.

Medlemmer av Vålerenga fotball elite jobber for å kaste Vålerengas styreleder: – Vi kjenner på sinne, tristhet og tomhet

Styreleder Tuva Ørbeck Sørheim (52) kan bli kastet. Men først skal styret møte valgkomiteen.

Publisert

Medlemmer av Vålerenga Fotball Elite mobiliserer for å få på plass en ny styreleder. Vålerenga-styret møter med valgkomiteen på fredag.

– Jeg har ingen kommentar til det. Vi skal ha et møte med valgkomiteen på fredag. Så får vi snakke om det etterpå, sier Tuva Ørbeck Sørheim til VG.

– Sinne, frustrasjon og tomhet

– Vi vet fra årsmøtet i mars at det var flere medlemmer av klubben som ønsket et bytte på styrelederplass. At det fortsatt er et ønske fra flere medlemmer, er å forvente, sier Klanen-talsmann Christian Arentz til VG.

Han opplyser at det er mange spørsmål om hvordan styret vurderer seg selv.

– Supporterne kjenner på hele følelsesregisteret, hvis man fjerner de positive følelsene. Det er sinne, frustrasjon, tristhet og tomhet etter nedrykket. Det er en forventning om at styret kommer med en uttalelse om hvordan de vurderer sine posisjoner videre inn mot årsmøtet 2024.

Kaotisk årsmøte

Allerede på et kaotisk årsmøte før sesongen, innstilte valgkomiteen på å bytte ut Ørbeck Sørheim. Den gang klarte 52-åringen å beholde vervet.

Valgkomiteen innstilte da på å kaste sittende styreleder Ørbeck Sørheim, og erstatte henne med tidligere midtbanespiller Jørgen Jalland. Men Jalland hadde ikke vært medlem av klubben lenge nok til å være valgbar.

Powered by Labrador CMS