Museumsdirektør Marie Skoie beskriver kaféen som en viktig del av publikumstilbudet.
Museumsdirektør Marie Skoie beskriver kaféen som en viktig del av publikumstilbudet.

– Vi ser etter drivere som kan foreslå en driftsmodell som styrker kaféen og virksomheten

Oslo Museum søker nye drivere til kaféen på Bymuseet. De ønsker en kafé med sjel, som passer inn i de historiske omgivelsene. 

Publisert

Oslo Museum søker ny driver av museumskaféen på Bymuseet.  

Museet leier lokaler i Frogner hovedgård i Frognerveien 67. Anlegget består av fire fløyer rundt et lukket tun.

Må passe museets profil

Museumsdirektør Marie Skoie opplyser i en pressemelding at de ser etter drivere som kan gi besøkende et serveringstilbud som passer stedets profil. 

– Vi ser etter motiverte drivere som kan foreslå en driftsmodell som styrker både kaféen og museets virksomhet, sier Skoie.

Museet leier lokalene sine av Oslo kommune og arbeider med formidling av hele byens mangfoldige historie og teaterhistorie. 

«Kaféen har potensiale til å nå flere kunder med sin unike beliggenhet i historiske omgivelser. Driften må også tilpasses antikvariske- og formidlingsmessige hensyn, skriver», skriver Oslo Museum videre i pressemeldingen. 

Viktig publikumstilbud

Kaféen ligger i besøkssenteret i museets hovedinngang og binder sammen utstillingslokalene i øst- og vestfløyen. Besøkssenteret og kaféen har også tilgang til uteservering på det lukkede tunet. 

Museumsdirektør Skoie beskriver kaféen som en viktig del av museets publikumstilbud. 

– Vi ønsker at museets kafé skal ha sjel og kvalitet og bygge opp under museets visjon og verdiene våre: kompetent, inkluderende og modig, sier Skoie.

Powered by Labrador CMS