Den amerikanske burgergiganten Burger King dropper nå alle
kjøttburgere i sin restaurant i Storgata i sentrum. Restauranten vil ha mellom
20 og 30 plantebaserte produkter på menyen, melder Burger King i en
pressemelding.
Burgerkjeden svarer med dette på den økende etterspørselen
etter kjøttfrie alternativer i hurtigmatbransjen, melder burgergiganten.
Ikke noe kjøtt, bare smakfullt.Foto: Torkil Kristiansen
– Gjestene ønsker seg planteburgere
– Våre gjester ønsker seg flere plantebaserte alternativer.
Når vi nå lanserer fem nye produkter håper vi å gjøre det enda enklere å velge
plantebasert på farten, sier Olav Bæverfjord, norgessjef i Burger King, i
pressemelding.
Filialen i Storgata vil kun være kjøttfri i rundt fire uker,
fra 2. mars. Under den kjøttfrie kampanjen vil gjestene bli introdusert for et
stort utvalg av nye plantebaserte produkter, uten at det går på bekostning av
den ikoniske flammegrillede smaken som gjestene ønsker seg, skriver
burgergiganten.
Annonse
Dette er fremtiden
– Burger King har åpnet flere plantebaserte restauranter
andre steder i Europa, og nå er vi veldig glade for å endelig åpne en
plantebasert Burger King-restaurant i Oslo. Vi lanserer også flere
plantebaserte produkter i alle våre restauranter, sier Bæverfjord, i Burger
King.
Plantebaserte burgere er på menyen i mars.Foto: Torkil Kristiansen
Noen av produktene kan bli en del av Burger Kings
restauranter i fremtiden. Den plantebaserte burgeren er utviklet for å smake og
se ut som ekte kjøtt.