Oslo 20240611. Fire gateparkerte biler står tirsdag kveld i brann i Lammers gate på Torshov. Politiet mistenker at brannene er påsatt.Foto: Javad Parsa / NTB
Fire gateparkerte biler på i krysset Åsengata og Lammers gate på Torshov er helt utbrent etter brannene sent tirsdag kveld.

Flere gateparkerte biler totalskadd på Torshov: Politiet mener bilbrannene kan være påsatt

- Vi mistenker at bilbrannene kan være påsatt, sa politiets operasjonsleder Bjarne Endal Pedersen rett etter klokken 23 tirsdag. De fire bilene sto parkert ved krysset av Lammers gate og Åsengata på Torshov, og er totalskadd.

Publisert

Politiet meldte om bilbrannene på Torshov rett før klokken 23. Et drøyt kvarter senere hadde brannvesenet kontroll.

- Brannene er nå slukket. Det skal ha brent i totalt fire biler, sa politiets operasjonsleder Bjarne Endal Pedersen klokken 23.15.

- Hjelper ikke med regn

Brannvesenet hadde sin fulle hyre med å få slukket og hindret spredning.

- Det hjelper ikke at det regner, så flere biler er på vei opp til Torshov, fortalte vaktkommandør Eirik Sundt Fredriksen ved 110-sentralen i Oslo til NTB rett etter klokken 23.

Oslo 20240611. Fire gateparkerte biler står tirsdag kveld i brann i Lammers gate på Torshov. Politiet mistenker at brannene er påsatt.Foto: Javad Parsa / NTB
En Tesla er en av de fire bilene som brant.

Han sa at bilene, som sto parkert i krysset mellom Lammers gate og Åsengata brant godt. En av bilene som brant var en Tesla, men brannen spredte seg ikke til batteriet.

Klokken 23.10 opplyser brannmannskapene at de har slått ned de synlige flammene.

– Så nå gjenstår bare etterslokking, sa Fredriksen.

 

Powered by Labrador CMS