Denne utrolig søte musikkvideoen av skolebarna på Ila skole må du bare se: – Her på Ila, har vi det så bra!

For å samle inn penger til leirskoleklassen, gikk kreative foreldre, ansatte og de herlige 4. klassingene ved Ila skole sammen og laget denne kule musikkvideoen.

Publisert

Siden den tradisjonelle Bakhaugen-festen på St. Hanshaugen ble avlyst, måtte foreldregruppen ved Ila skole finne nye inntektskilder til leirskoleturen for 6. klasse. Dermed kunne ikke elevene tjene penger på kakesalg eller sekkeløp.

– Vi fikk idéen om en musikkvideo der barna synger og danser. En mor, Julie Dahle Aagård, jazzmusiker, sa hun kunne lage en låt, og hun leverte på fire dager. En far, Audun Vinger, skrev teksten, forteller Ila-lærer Elisabeth Holm.

– Vi presenterte låta for elevene, de elsket den, lærte seg låta utenat og sang så det ljomet da vi gjorde opptak i hver kohort.

Øvde inn koreografi

Nosizwe Baqua, også mor på trinnet, lagde en koreografi og fikk barna til å øve i gymsalen. Aldri har elevene på trinnet vært så engasjert i et felles prosjekt.

Organisatorene booket en fotograf, gjorde opptak på vakre steder rundt skolen og klippet filmen.

Drømmen var at besteforeldre, tanter, onkler, gode naboer og venner ville vippse en slant som et bidrag til leirskolekassen. Hittil har elevene fått inn ca 50.000 og håper på mer utover uken. De som vil bidra, kan vippse penger til #688834 ('Bakhaugen 2021')

– Formålet med musikkvideoen er å skape samhold og innsamling til barnas leirskole, sier Holm.

Powered by Labrador CMS