Andrej Ilic
Serbiske Andrej Ilic kan gi Vålerenga en kjærkommen inntekt om han blir solgt til Cardiff før 2. februar.

Vålerenga kan bli rike på Ilic-salg. – Bare spekulasjoner, sier klubben

Fjorårets suksessignering Andrej Ilic skal nærme seg en overgang til walisiske Cardiff med stormskritt. Den overgangen kan gi nylig nedrykkede Vålerenga opp til 80 millioner i klubbkassa.

Publisert

Andrej Ilic (23) var en stor suksess da han kom inn dørene på Intility arena i høst for å forsøke å hjelpe den kriserammede østkantklubben fra å rykke ned.

Det klarte ikke den 23 år gamle serberen til tross for at han raskt noterte seg for viktige scoringer. Siden nedrykket har 23-åringen varslet at han ikke ønsker å være med Oslos stolthet ned en divisjon, og i forrige uke nektet han å spille da årets første treningskamp gikk av stabelen i Spania.

Nå ligger det, ifølge VG, an til at serberen innen kort tid flytter til Wales og spill for Championship-klubben Cardiff.

- Spekulasjoner fra VG

En overgang vil gi sårt tiltrengte midler til klubben som rykket ned til OBOS-ligaen etter tapet i kvalifiseringskampene mot Kristiansund før jul.

Ifølge VGs opplysninger skal overgangssummen mellom de to klubbene garantere Vålerenga minst 40 millioner kroner ved et salg. 

Totalrammen på overgangen, dersom alt av bonuser og klausuler tikker, inn skal være på om lag 80 millioner kroner.

Avviser enighet

Mediesjef i Vålerenga, Tina Wulf, avviser mandag ettermiddag overfor VårtOslo at klubbene har kommet til en enighet om en overgang for Ilic.

– Dette er bare spekulasjoner fra VGs side. Vi er ikke enige om en overgangsavtale, understreker hun.

Det er likevel en dårlig skjult hemmelighet at de to klubbene i det siste har diskutert en overgang for kraftspissen.

Powered by Labrador CMS