OSLO 20160620.Politiet i arbeid. Politiets belte med bla. Pistol, pepperspray, ekstra magasin, batong og hansker.
Politiet er på Grønland og jobber med å få kontroll på situasjonen.

Masseslagsmål på Grønland. Flere var i besittelse av stikkvåpen

Slagsmålet har opphørt og de innvolverte løp i forskjellige retninger. Det ble også observert stikkvåpen på flere av dem.

Publisert

Politiet melder søndag ettermiddag om slagsmål mellom flere personer på Grønland. Flere skal også være i besittelse av stikkvåpen, skriver politiet på Twitter.

Politiet er på stedet og jobber med å få kontroll på situasjonen. Foreløpig er det ingen opplysninger om noen er skadet, sier politiet.

– Det er nok ikke feil å definere det som et masseslagsmål, det er snakk om mange personer som har gått til angrep på hverandre. Det har opphørt nå, men mange folk løp i alle retninger. Og det ble observert stikkvåpen på flere av dem, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug til Dagbladet.

Rundt 20 minutter senere oppdaterer politiet om at de har kontroll på åstedet.

- Vi jobber med avhør av vitner, samt innhenting av videobilder. Fortsatt ikke funnet skadde personer. Det pågår søk etter involverte personer i området, skriver de på Twitter.

- Ut i fra den informasjonen vi besitter per nå fremstår hendelsen som en uoverensstemmelse mellom to eller flere grupperinger.

Powered by Labrador CMS