Daglig leder i Vålerenga fotball, Morten Grødahl, og driftsleder i Coop Øst, Alexander Gustavsen. Foto: Coop
Daglig leder i Vålerenga fotball, Morten Grødahl, og driftsleder i Coop Øst, Alexander Gustavsen. Foto: Coop

Coop blir generalsponsor for barnefotballen i Vålerenga

Vålerenga barneidrett har 1100 aktive medlemmer. Nå håper de enda flere barn og unge skal få muligheten til å være en del av fotballfamilien, uavhengig av økonomiske ressurser.

Publisert

I første omgang har Coop Øst og Vålerenga Fotball inngått en fireårig generalsponsoravtale med oppstart fra årsskiftet. Avtalen omfatter barneidrettsavdelingen i Vålerenga Idrettsforening (VIF), som totalt har 1100 aktive medlemmer.

– Coop er eid av våre kunder og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Målet er å inspirere og motivere til trening og fysisk aktivitet. Fotball er folkesport nummer en for store og små. Vi er stolte av å være med på å utvikle barne- og ungdomssatsingen i Vålerenga i årene som kommer, sier driftsleder i Coop Øst, Alexander Gustavsen i en pressemelding.

Ny fotballcup

Gjennom den nye sponsoravtalen med Vålerenga Fotball vil Coop være med som sentral støttespiller i den nye fotballcupen Obs sommercup. De vil også bidra med midler til VIFs inkluderingsprosjekt "På lag med alle barn".

– Vålerenga Fotball har en lang tradisjon for å tilrettelegge for at alle barn skal få muligheten til å være med, uavhengig av økonomisk situasjon. Dette er et verdigrunnlag som også står Coops hjerte nært. Vi ser frem til å bidra i alle aktiviteter som skaper idrettsglede blant barn og unge, sier Gustavsen.

Et bedre tilbud til alle

Daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl, er svært fornøyd. Både med partneren og profilen i avtalen. De har i lang tid ønsket å finne samarbeidspartnere som hadde lyst og mulighet til å støtte deres grasrotaktiviteter.

– Med denne avtalen øker våre muligheter til å gi et bedre tilbud til alle, noe som vi i Vålerenga alltid har hatt et fokus på. Vi skal være klubben for alle! En større del av avtalen er nemlig et økonomisk bidrag til klubbens prosjekt "På lag med alle barn", som vi nå har igangsatt i samarbeid med Redd Barna. Dette prosjektet tror vi skal bidra til at flere barn og unge skal få muligheten til å være en del av fotballfamilien i Vålerenga, uavhengig av økonomiske ressurser, sier Grødahl.

Powered by Labrador CMS