SKI 20161213.Politiet i arbeid. En politibil med blålys sees i sidespeilet på en bil i fart. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Heiko Junge / NTB
Sjåføren som mannen tvang seg inn i bilen til, ble ikke skadet.

Mannen stanset biler langs Trondheimsveien og tvang seg inn. Så skapte han bråk på bensinstasjonen 

Mannen er nå kjørt i arresten etter spetakkelet, og blir anmeldt for skadeverk.

Publisert

Politiet har fredag ettermiddag kjørt en mann i arresten, etter at han forsøkte å tvinge seg inn i flere biler og skapte ordensforstyrrelse på en bensinstasjon på Bjerke. 

Mannen forsøkte først å ta seg inn i en postbil som kom kjørende langs Trondheimsveien ved Aker sykehus. Sjåføren hindret mannen i å ta seg inn i bilen, og mannen tok seg videre. 

Rev ned inventar 

Dermed skal mannen ha klart å ta seg inn i en annen bil, før han ble satt av på Circle K Bjerke. Her rev han ned noe inventar før han ble anholdt av politiet.

– Sjåføren som han tvang seg inn i bilen til ble ikke skadet og det opprettes ikke sak på dette forholdet. Vi har snakket med denne sjåføren på stedet, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand pressen om. 

– Mannen har vært innom legevakta, men er vurdert til å ikke være noe for helse. Han blir anmeldt for skadeverk inne på Circle K. Ingen personer ble skadet. Powered by Labrador CMS