Annonse

3 kryptovaluta-prognoser av ChatGPT for 2023

Med en økning på 88 prosent fra nyttår har Bitcoin gjort et voldsomt comeback. Siden mynten ble lansert har verdien økt med massive 70 prosent i gjennomsnitt hvert år. Kan vi finne den nye Bitcoin med hjelp av ChatGPT?

Det mange glemmer er at også Bitcoin var en gang en mynt som ikke var verdt mye. Tidlige brukere av valutaen sendte 5050 Bitcoin for $5,02 via PayPal, noe som tilsvarer en pris på så lite som $0,00099 per Bitcoin.

På bare tre år hadde prisen økt til over én dollar, før den deretter fortsatte til åtte dollar noen måneder senere.

I skrivende stund står prisen på mer enn 31 000 amerikanske dollar – noe som tilsvarer en massiv verdistigning. Bare siden 2011 har prisen økt med 310 000 prosent.

Mange av de tidligere investorene i Bitcoin har blitt mangemillionærer. I dag spør de som ikke hang seg på det tidlige kryptokjøret om det fortsatt er mulig å få lignende gevinst på kryptovaluta i dag.

Å få en 3100x verdistigning på litt over 10 år er nærmest utenkelig, men vi har spurt ChatGPT om krypto prognoser til tre spennende kryptovalutaer; Wall Street Memes ($WSM), yPredict ($YPRED) og Chimpzee ($CHMPZ) – både for 2023 og ti år frem i tid.

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes har vokst til å bli en av de aller hotteste meme coins i 2023. Prosjektet har nemlig samlet inn mer enn 140 millioner kroner i sitt forhåndssalg. Ikke bare det, men de har også støtte fra over én million følgere globalt, noe som viser hvordan meme coins kan skape enorm interesse.

ChatGPT har nylig spådd en vekst på 466 prosent for prosjektet i løpet av året. Hvis denne prognosen blir en realitet kan Wall Street Memes nå en pris på $0,15 innen utgangen av 2023.

Vi spurte også hva ChatGPT mener om sannsynligheten for en mangedobling av mynten i løpet av året. ChatGPT gir Wall Street Memes følgende prognoser for 2023:

Ut ifra hva ChatGPT mener om Wall Street Memes er det gode muligheter for å mangedoble investeringen sin allerede i år.

Vi spurte også hva ChatGPT mente om $WSM-prisen i løpet av de neste 10 årene. Da ga den følgende sannsynlighet for prisøkning:

Av prognosene har ChatGPT stor tro på at $WSM i det minste skal nå 20x på sikt, mens den gir 100x en 50 prosent sjanse.

Det er for øvrig fortsatt ikke for sent å melde seg på Wall Street Memes sitt forhåndssalg.

                                     Kjøp $WSM her

Chimpzee ($CHMPZ)

Grønn krypto er en økende trend blant kryptovalutaer og Chimpzee er en av myntene som potensielt kan bli ledende innen segmentet. Forhåndssalget er godt i gang og prosjektet har allerede samlet inn mer enn 8 millioner kroner. I skrivende stund kan du kjøpe én $CHMPZ til $0,000775 – ikke så langt unna det Bitcoin-prisen en gang var i tiden.

I motsetning til Wall Street Memes har Chimpzee en nyttefunksjon. Chimpzee tilbyr blant annet investorer muligheten til å tjene penger passivt mens de bidrar til kampen mot klimaendringer. Ved å investere i Chimpzee kan man også tjene tokens ved å spille spill eller handle varer i Chimpzee-butikken.

Da vi spurte ChatGPT om prognoser for $CHMPZ-kursen for 2023 var den optimistisk. KI-en ga mynten hele 70 prosent sannsynlighet å nå 10x i løpet av året, mens den også trodde at 20x var sannsynlig med en 50 prosent sjanse.

ChatGPT har muligens mer tro på Chimpzee fordi det er en funksjon med mynten, og ikke “bare” en populær meme coin.

Sett ti år frem i tid tror ChatGPT at $CHMPZ har hele 85 prosent sjanse til å gi 10x avkastning, mens den tror 20x avkastning er 75 prosent sannsynlig.

At mynten skal stige 100x mente ChatGPT videre at var 55 prosent sannsynlig, mens den ga 15 prosent sjanse for 1000x.

I skrivende stund er Chimpzee i fase syv av forhåndssalget og nærmer seg halvveis. Det er imidlertid verdt å få med seg at prisen øker for hvert steg i forhåndssalget, så hvis du ønsker best mulig pris lønner det seg å kjøpe så fort som mulig.     

                                            Kjøp $CHMPZ her

yPredict ($YPRED)

yPredict kombinerer kunstig intelligens med blockchain på en spennende måte. Prosjektet er nemlig designet for å forbedre investeringsstrategier. yPredict tilbyr investorer verktøy som vil være uunnværlige i et marked stappfullt av nye prosjekter. Med $YPRED-tokens får brukere tilgang til en rekke forskjellige analyser som kan hjelpe med å skille gode fra dårlige prosjekter – noe som vil gjøre det lettere og raskere for investorer å bestemme seg for hvor man skal investere.

Men hva mener ChatGPT om $YPRED?

Da vi spurte KI-en hadde den ikke like stor tro på $YPRED som den hadde på $WSM. Likevel gir den mynten en 55 prosent sjanse til å nå 10x i løpet av 2023 – noe som definitivt vil være en suksess.

ChatGPT er imidlertid mer optimistisk når det kommer til langtidsperspektivet til $YPRED. Faktisk gir den mynten hele 85 prosent sannsynlighet til å nå 10x i løpet av 10 år, mens den mener det er 75 prosent sjanse for at den skal nå 20x i løpet av den samme perioden.

Videre mener ChatGPT at det er hele 60 prosent sannsynlighet for at $YPRED skal nå 100x på sikt.

Forhåndssalget til yPredict pågår fortsatt og er i skrivende stund i fase syv. Det har vært en av de mest suksessfulle forhåndssalgene i 2023, hvor prosjektet har samlet inn mer enn 30 millioner kroner. Akkurat nå kan du kjøpe én $YPRED for $0,1, mens mynten vil gå på børs på $0,12. Det er allerede en 20 % økning i verdi.                                                       
                                             Kjøp $YPRED her

Selv om det kan virke umulig å finne den nye Bitcoin, er det fortsatt mange spennende muligheter blant nye og innovative kryptovalutaer. Både ChatGPT og flere bransjeeksperter mener at Wall Street Memes, yPredict og Chimpzee er tre av kryptovalutaene du bør se opp for.

Investeringer innebærer risiko. Sett deg grundig inn i vilkår og risiko før du investerer penger.

Powered by Labrador CMS