Annonse

Nye krypto som kan eksplodere i 2023

På utkikk etter den neste kryptovalutaen som vil eksplodere? Da er du ikke alene.

På grunn av kryptomarkedets forrykkende vekst i år har investorer begynt et heseblesende kappløp om å finne den mest prisgalopperende mynten. 

Mange har av opplagte årsaker rettet fokuset mot Bitcoin og Ethereum, som har steget med henholdsvis 79 og 72 prosent siden starten av året. Det er imidlertid ikke disse myntene som vil stige mest, skal vi tro ekspertene. De har nemlig pekt ut en ny meme-coin, som på rekordtid har blitt en av de største snakkisene på kryptomarkedet. Så la oss sjekke ut krypto-mynten som er spådd å eksplodere i 2023! 

Wall Street Memes ($WSM) - En ny meme-coin med et ubeskrivelig potensial

Kryptovalutaen som pekes ut av ekspertene som den neste sensasjonen, er Wall Street Memes ($WSM). Dette er et prosjekt med en humoristisk framtoning, og det er sentrert rundt småsparernes kamp mot de store, institusjonelle investorene. 

Husker du episoden med Gamestop-aksjen tilbake i 2021? Altså, episoden der aksjen føk til værs tross selskapets lave inntjening og dårlige fremtidsutsikter, og takket være Reddit-forumet WallStreetBets. Wall Street Memes symboliserer denne bevegelsen, bare at scenen er satt til kryptomarkedet og ikke aksjemarkedet.

         Invester i Wall Street Memes

Det nye kryptoprosjektet ønsker å gjenskape Gamestop-hendelsen, som til nå er småsparernes største triumf over store investeringsselskaper. Gamestop-episoden gjorde mange privatinvestorer rike, mens flere investeringsselskaper gikk konkurs. 

Kryptoprosjektet er videre inspirert av det mildt sagt kontroversielle utsagnet til Gordon Gekko, “Greed is good”. Dette var noe han sa på 80-tallet etter å ha tjent seg søkkrik på ubrukelige aksjer. Wall Street Memes visjon er derfor å hjelpe privatinvestorer med å tjene penger på ubrukelige meme-coins. 

Krypto Coin med en gigantisk følgerskare 

Visjonen til Wall Street Memes ser ut til å ha falt i god jord blant de som interesserer seg for kryptovaluta. På tross av den nokså korte levetiden, har prosjektet etablert en enorm følgerskare. Totalt har Wall Street Memes over 1 million følgere på ulike sosiale medier. Bare på Twitter har de over 220,000 følgere. 

For meme coins, som Wall Street Memes ($WSM), er omdømmebygging og popularitet utrolig viktig. Skal humoristiske kryptovalutaer overleve på sikt, er det helt nødvendig med mange fans. Bare se Dogecoin og Shiba Inu, de to største meme-myntene på markedet. 

De har begge etablert seg blant de 20 største myntene på hele kryptomarkedet, kun på grunn av høy popularitet. Det at Wall Street Memes har en stor følgerskare helt i begynnelsen av sitt leveår, er ifølge analytikere et tydelig tegn på at mynten kan stige til værs.

En annen ting som trekkes frem som ytterst interessant, er at ingen ringere enn Elon Musk har aktivt engasjert seg på Wall Streets Memes Twitter-konto. Tesla- og Twitter-sjefen har kommentert noen av innleggene til $WSM. Dette har utvilsomt bidratt til økt interesse rundt det nye krypto-tokenet. 

Wall Street Memes´ forhåndssalg vekker oppsikt 

Wall Street Memes lanserte et forhåndssalg helt i slutten av mai. Gjennom forhåndssalget kan man investere i Wall Street Memes kryptovaluta, $WSM, før det noteres på kryptobørser.

Frem til nå har WSMs forhåndssalg begeistret både eksperter og investorer. I løpet av de første 10 dagene av salget, ble oppsiktsvekkende 4 millioner dollar innhentet i finansiering. Dette tilsvarer mer enn 40 millioner kroner, sett i forhold til dagens kurs. 

Wall Street Memes har et mål om å samle inn 30,5 millioner dollar under sitt forhåndssalg, et salg som skal foregå gjennom 30 faser. Prisen på WSM-tokenet øker gradvis gjennom de ulike fasene, der noteringsprisen er satt til 0,033 dollar. 

Wall Street Memes har foreløpig ikke bekreftet hvilke børser deres token vil noteres på, men det verserer rykter om at både Binance og Coinbase vurderer å legge til WSM i sitt sortiment. Dette på grunn av myntens allerede høye popularitet.

Meme-coins har steget ufattelig mye i popularitet 

Det siste argumentet som brukes for å forklare hvorfor Wall Street Memes kan eksplodere i 2023, er at det er en meme-coin. Flere meme-coins, som for eksempel PEPE og SPONGE, har hatt en prisvekst helt utenom det vanlige den siste tiden. PEPE har siden midten av april steget med smått utrolige 1800%. 

Nå tyder det meste på at Wall Street Memes er nestemann ut til å stige til værs. Det er ikke ofte man ser så stor interesse rundt nye kryptovalutaer. Og når attpåtil Elon Musk - det som trolig er kryptomarkedets fremste talisman - viser interesse, er det kanskje ikke så rart at kryptoentusiastene blir begeistret? 

Det blir i hvert fall spennende å følge med på utviklingen til WSM-tokens og prosjektet for øvrig. 

Powered by Labrador CMS